宅男宅女嘅至爱 ~ 萌之打字游戏

kalaso 发布于2007-10-11 18:10 9066 次浏览 31 位用户参与讨论   [复制分享主题]
http://somoe.org/typing% n4 k: {- [( q' `3 R. b

* a7 d2 _9 Z, E; O moe.jpg * |  a+ Q8 o6 @
& f! W1 B2 H+ C2 W+ c% x
一边听住动漫歌曲一边练习打字嘅游戏
0 q9 t. O! F. E8 g6 k, F; lLEVEL 00 好鬼EASY, 一路LA到落尾就得喇~~~~9 s1 o- {; p' g: r, h8 Z
大家试下玩玩~~~4 |1 U8 H. J* E# |% d: O( }

- k% x7 Z$ m# L1 ^[ 本帖最后由 kalaso 于 2007-12-26 23:16 编辑 ]

评分

零距离 + 5 + 20 + 1 我很赞同

已有(31)人评论

kiraljq 发表于 2007-10-12 15:09:37 | 显示全部楼层
睇落幾正咁啵~~試試先~~
零距离 发表于 2007-10-12 17:05:12 | 显示全部楼层
唔错呀.行动支持一下你.
嚣のЪ 发表于 2007-10-12 20:49:08 | 显示全部楼层
去玩下先,,岩我个F...
kalaso 发表于 2007-10-12 23:51:56 | 显示全部楼层
咔咔~~有奖吖~ ! N0 l$ f. R3 ]7 D' X9 U1 B
多谢00多谢奖奖~~
3 j; H# \# s( }5 `+ h& H6 |6 W% P
! P" t+ n: Z# t2 d各位家里蹲朋友你今日打左未~
M1RANDA 发表于 2007-10-13 18:04:01 | 显示全部楼层
好可惜我的打字速度实在是...
1 [% _6 b1 a' t0 u5 n8 Fluckystar吾错喔.不过快佐D
kuboking 发表于 2007-10-13 18:16:23 | 显示全部楼层
咧嗰喺打字游戲來咩???
光天使 发表于 2007-10-13 20:50:14 | 显示全部楼层
几劲抽下窝.....下落来睇下先....
光天使 发表于 2007-10-13 20:51:42 | 显示全部楼层
吓....5系下落来玩嘎....要在线嘎...有D失望添....
AWP 发表于 2007-10-15 17:51:58 | 显示全部楼层
靓妹只游戏又几过瘾哦。。。
syaoran 发表于 2007-10-18 18:38:37 | 显示全部楼层
好似几得意啵,试下先
512614 发表于 2007-10-26 22:57:23 | 显示全部楼层
顶!顶!顶!顶!顶!
4 U  V3 [0 G) j- K  V超难,收命~~~啊!鳥の詩连睇词都跟唔倒~~~555键位差,日语~~~玩5来啊
123下一页