[其它更多] 呵呵~终于买到怨念物了~[补图]

salafei 发布于2007-9-10 10:55 5290 次浏览 107 位用户参与讨论   [复制分享主题]
一直在找TVB的配音版爆龙战队,前2天在淘宝网上找到订了,今天到手。全套完整的 。虽然有点可惜的是RMVB格式,不过总比没有的强,清晰度也不错~ ; n0 k6 i; y& C8 [! X# \* D8 v: R* u
3 f( b4 D, B; j  p% i1 ^
PS。嘿嘿,有人要收藏又吾想买碟的吗?我可以做种喔~
& Q3 z) [, h, z) }. r
/ m6 V0 Q4 e7 b6 H5 N$ Z# i[ 本帖最后由 salafei 于 2007-9-14 15:46 编辑 ]

已有(107)人评论

doyou0755 发表于 2007-9-10 10:59:36 | 显示全部楼层
  咩鬼也  甘开心啊
平常心 发表于 2007-9-10 11:02:42 | 显示全部楼层
如果系合成版仲好,不如搞个投票,
salafei 发表于 2007-9-10 11:12:48 | 显示全部楼层
但问题系,而家无人有原版DVD碟波,就算我整条音轨出来俾高手都无用啊,无片源~
Laputa81 发表于 2007-9-10 11:15:15 | 显示全部楼层
乜咁高兴啊???
# i$ z$ G/ ~% T, d4 n' M# }1 Z% m喺咁要贺嗄佢喇············
salafei 发表于 2007-9-10 11:43:34 | 显示全部楼层
你肯定又话,发你张相出黎及及甘家啦?
% B$ ?( J9 u/ W8 m. A7 V# h6 o0 I: Q' F6 n& x% y* K1 C: Z& ]
而家系公司试紧碟~
cicicruby 发表于 2007-9-10 12:08:28 | 显示全部楼层
快点上传大家分享下拉
salafei 发表于 2007-9-10 12:12:34 | 显示全部楼层
原帖由 cicicruby 于 2007-9-10 12:08 发表
* ^- Q! n- f, Z% a* r7 v快点上传大家分享下拉
" L+ x4 Y2 }  x- ~/ L: d
乜你都中意葛咩??问题系要既人多吾多先得家?31集都成4G野了,50集计落…………
0 s. G2 c6 H% h+ Y- J; b4 J, _3 h: a+ ]& A- E: t
刚才抽查左一下,发现万恶既TVB又截左片,一D血淋淋既镜头无左(暴杀手最尾倒系凌架到个阵好多血,对白个段,无左……
Laputa81 发表于 2007-9-10 12:41:22 | 显示全部楼层
原帖由 salafei 于 2007-9-10 11:43 发表
' P2 s7 h! X+ n: b# t( s7 m. U  l4 B/ ` 你肯定又话,发你张相出黎及及甘家啦?
) t6 a6 N- z, S
1 G1 M7 T8 ^" p& V  w- c, _& N而家系公司试紧碟~
' Y! B4 F9 F4 p& g/ q

* `% ^8 m) L% \
6 ^, M3 Z( Y* H; s9 |6 `; }
8 T  G( G; ~& M$ y" x6 V  \" e
咁喺唔喺即喺你返屋企就发啊??
2 f+ ?6 ?: u( e& M4 `4 H
4 E' E1 a5 d4 C% \  C2 ^喺咁等你好消息啰啵············
kiraljq 发表于 2007-9-10 12:51:25 | 显示全部楼层
hoho~~又有新野啦你~?
salafei 发表于 2007-9-10 12:56:35 | 显示全部楼层
原帖由 kiraljq 于 2007-9-10 12:51 发表 8 Q5 d) n& \* O1 m* h) ~# F3 J
hoho~~又有新野啦你~?
1 ^, p/ D: s- k8 ?1 X) G: R
系啊,而家系公司吃完饭,煲紧片添啦~
salafei 发表于 2007-9-10 12:57:41 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2007-9-10 12:41 发表
! T% [. V3 E1 z  Y9 S
1 g) ^4 o6 ?  k' l6 n& }9 {
9 U. V1 F) @! C0 f, O0 W! k; @5 \4 K/ F
9 x% H; v+ A5 o6 y; R, ~% Y/ ?

$ ^' c! m- X# f咁喺唔喺即喺你返屋企就发啊??0 ?; Q; y$ R! k. o7 t1 q

) k/ q. o: O& \0 y# [! {; a喺咁等你好消息啰啵············

" X, S" ]: I3 s! q尼样有待磋商 . i! B7 N& A* k8 b0 z0 C7 J0 ]
5 i3 y* v" E6 |5 v& c5 @
正啊~~~~最近虽然使多咗少少钱买碟,但系买到心头好,爽~