[miga原創][地獄先生ぬ~べ~][MOVIE1][劇場版第1作][天狗傳說][MKV][XVID-MP3]

唔知 发布于2007-9-5 00:02 4155 次浏览 35 位用户参与讨论   [复制分享主题]
傻仔一嗰 发表于 2007-9-6 19:39:46 | 显示全部楼层
唉..真系闷啊..D人走咗都唔做种噶..
5 v+ @4 E0 o- t2 V
  ?! z) G) a9 q* h: ?3 p/ E依家先66.4%左右...
/ z) b; m  O* ?) m: X6 L' b9 n+ j! h# [5 ^3 t+ z0 f# b$ H
唔知仲有无做种噶???
YM 发表于 2007-9-6 20:51:56 | 显示全部楼层
入來支持下樓主的原創作品先多謝分享啦。
唔知 发表于 2007-9-7 07:18:27 | 显示全部楼层
原帖由 netasa 于 2007-9-6 01:21 发表
: o5 c! x& d6 u9 f* \8 @5 E( |8 r8 _
! F1 C+ J2 `! i: M7 b9 T7 p& H- |- T9 n2 Z& J% {
压得好嘅应该唔会出现码嘅!关键解码器选得啱唔啱!! - E& u; b& A7 b1 y+ z5 n
: y( Y# [! R- E$ M2 j6 z
我唔多习惯果D配音,唔係电视嘅配音!晕! 果时追开电视,深夜重播!! 考虑紧是否下番嚟自己压

" _3 f( f4 H* Q& E9 {" J- ^3 D, T! V8 e, h' x
系咩?好似系ATV配音的...我无记错噶话../ e, s2 b! z/ [- Q3 F8 ]3 I
你自己钟意咯..我合成果D全部都系压成AVI的.....
唔知 发表于 2007-9-7 07:20:03 | 显示全部楼层
原帖由 傻仔一嗰 于 2007-9-6 19:39 发表
- A6 Q6 F# A1 y: e9 b% ]0 N2 u  u7 c唉..真系闷啊..D人走咗都唔做种噶..- J0 s2 K- ~2 S+ p
2 B$ @! Z  d, p. e. ^+ b, u
依家先66.4%左右...
1 B+ E+ R% \, C/ v& P4 F; P( x- I1 b, x5 o( v# {1 s. p
唔知仲有无做种噶???

+ s5 {) O$ D- Z. X! @# f, G' a9 ~
唉......D人下完就走....
" u6 s8 v$ A4 F+ G# E* Z我一直做紧种...可能之前自动关左咯...
  t2 l% Y# [9 a1 ?2 M宜家做返种....
+ f- F7 G& M0 t: W+ v5 |不过唔知点解你地连我上传得30K左右...去唔到50K的..6 s3 E' m& ^; }" @/ D  _$ l: m9 w
我都无野下载...
唔知 发表于 2007-9-7 07:20:29 | 显示全部楼层
原帖由 YM 于 2007-9-6 20:51 发表
" r4 G3 c) [$ l3 }# j# {入來支持下樓主的原創作品先多謝分享啦。

" Y3 P6 D7 h! W2 U. e
7 i7 ]. r1 H0 i+ Z1 l多谢晒你噶支持....
唔知 发表于 2007-9-7 07:22:10 | 显示全部楼层
原帖由 一个烦人 于 2007-9-6 00:38 发表
( n- E/ h& Z3 h: D) X- C6 Z. V唔知出新也!& i" Q( S/ k: Q( a4 Q0 |. i7 @
更系要来支持拉!!
& Y3 x" H3 V; U1 L- l

8 P; Q( ^1 v5 q* l+ P' Z0 e+ `猪王......少少野来姐..多谢支持.
傻仔一嗰 发表于 2007-9-7 16:22:50 | 显示全部楼层
终于下载完啦.顺手做了下种..连最后一个用户都完成啦..
; N; k& w$ x9 f+ a3 \: H) F4 ^" I4 F5 t5 P$ ?( C9 q7 q
可以撤种子啦..+ i& E0 m3 J9 `' y/ E0 q, ~; n
5 W  e& F) _( v3 ]* u
ttuuu 发表于 2007-9-10 23:19:05 | 显示全部楼层
多谢塞~~
wycyong 发表于 2007-9-11 23:34:49 | 显示全部楼层
呒钱买吖。买5起吖。5555
ㄣ゛晨光 发表于 2007-9-12 04:55:14 | 显示全部楼层
经典````````````````````````

评分

tandong -5 -10 灌水

lecuzn123 发表于 2007-9-12 20:13:00 | 显示全部楼层
implayboy 发表于 2007-9-16 09:47:51 | 显示全部楼层
好东西啊!!谢谢楼主分享!!