[每日闲聊] 女仔系水做...苦了男仔

唔知 发布于2007-9-4 21:50 8682 次浏览 218 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Mickey 发表于 2007-9-5 14:24:22 | 显示全部楼层
原帖由 唔知 于 2007-9-5 14:20 发表
* s% \  x/ Q9 N7 o1 I! \! ]4 X1 r# e* M: [* B) _0 A& k8 O4 [
$ y* d! y# D- t4 v# r7 t

- B3 @" {# K: e0 G! r我唔鍾意為左D小事起度發脾氣啦....如果咁我將來點啊??我仲有將來咩??7 t4 L% Z% V7 \& j' g) \

: \9 ]5 P. r1 l9 z5 i! I! k3 d, R$ D
* ^$ ?4 E  D9 ?7 `+ _+ |+ ]1 w$ H$ D, J
个个都唔想为小事来吵的啦~~~
# g; Y; I% P, q0 c# W* m" f8 S一般来讲吵架的话通常女仔都唔会主动认错的" d1 M. d  w, ^
除非真是她好错~~~# U* I! G: W( G# A2 X8 p- ?
如果是她错,她自己翻去林林就会后悔家啦8 k& R7 V  t* V% n
呢阵个男生温柔D同她讲吓道理都应该无事家啦~~
) G! _# l( y3 v2 L女仔有时候是要台阶下的嘛~~是咪?
唔知 发表于 2007-9-5 14:27:49 | 显示全部楼层
原帖由 Mickey 于 2007-9-5 14:24 发表
! @% L3 v& F" R: F0 `/ [
  Q: C- b5 s4 _& e# g. v0 M" J* M) u# C

2 [7 T/ B' n8 f- n个个都唔想为小事来吵的啦~~~2 H, J7 b, n% ~/ s6 m& H9 N  P! z! W
一般来讲吵架的话通常女仔都唔会主动认错的$ i6 S8 P& l6 y5 h. G% _- o' d( \
除非真是她好错~~~
1 q; v) O- N2 U如果是她错,她自己翻去林林就会后悔家啦
0 t  ]; N/ A% _9 T呢阵个男生温柔D同她讲吓道理都应该无事家啦~~4 O9 Z& m' P* Q1 H( ^0 ?, K) X' i
女仔有时候是要 ...
$ V! Q, `8 w2 G6 i
5 h0 i0 y5 _% j# J
咁你无理由..系又嬲..唔系又嬲啦..边个男仔顶得顺播.....
quill 发表于 2007-9-5 14:47:44 | 显示全部楼层
呢个世界唔可以相互了解的人太多拉2 I0 E9 x* L: Y& K$ R% b7 N

! R! N, a9 J! i. f甘就证明他唔系你个罗
tandong 发表于 2007-9-5 14:55:43 | 显示全部楼层
原帖由 quill 于 2007-9-5 14:47 发表 0 ^5 b' S! C" F; o3 T
呢个世界唔可以相互了解的人太多拉
* [* ]. E4 S* h3 U0 I2 L) t( m% h; K( P
甘就证明他唔系你个罗
. t) V. ^) L! m5 w- m
是了!
唔知 发表于 2007-9-5 15:22:58 | 显示全部楼层
原帖由 quill 于 2007-9-5 14:47 发表
3 n( D5 K+ V3 x" s2 M呢个世界唔可以相互了解的人太多拉5 O3 R$ L: V+ H$ H9 z# c
  _& b/ a9 G7 Q# t
甘就证明他唔系你个罗
4 R8 n7 e+ W( n8 i) J, b

! ~+ l6 }2 Y2 r8 v  H9 B6 T
1 g- U+ u) O. s, [+ F小虫..连你都咁讲>????
kiraljq 发表于 2007-9-5 15:41:19 | 显示全部楼层
原帖由 quill 于 2007-9-5 14:47 发表 & L4 }8 c% E- l8 t, z" f/ ?% q. y
呢个世界唔可以相互了解的人太多拉
( O# V  c+ z& |. ?8 q
# T7 X! \: a* s/ m0 A) R甘就证明他唔系你个罗

2 N! t4 C# H, d& w哇~~好似好勁咁啵~
kiraljq 发表于 2007-9-5 15:42:43 | 显示全部楼层
原帖由 唔知 于 2007-9-5 14:10 发表
/ _: C7 o; |( l6 ~3 {; _& B' y
2 X& A5 k. x% s5 ]' C2 F6 k9 d* E7 R) m5 H+ M; z1 l/ N# |
你都唔清白啦..人地仲点清白??

6 M4 N4 A( e( n3 o) ^我點唔清白啊~? 真系啊~
kiraljq 发表于 2007-9-5 15:43:05 | 显示全部楼层
原帖由 唔知 于 2007-9-5 14:09 发表 . |+ i3 h5 ~% n3 L6 K( {
- w# p( j& @% S( q
1 g0 ^9 l: D( E

1 y6 M! p% n7 w  c  `# J佢只钟意你...佢唔钟意我啊.....用果样先可以快搞掂的.

: \( r. \6 |/ @- p$ ~你有點知佢中意我哦~~9 v4 B0 f" {' m) @1 ^# O
我都無話我中意佢啊~
Mickey 发表于 2007-9-5 17:51:59 | 显示全部楼层
原帖由 唔知 于 2007-9-5 14:27 发表
$ l5 {1 {2 P, M, q8 }* O
* S; _6 O0 T) S9 C3 |) c3 K3 A0 z& g! h
咁你无理由..系又嬲..唔系又嬲啦..边个男仔顶得顺播.....

) K2 k! j- ?# B1 Y5 ?) X- F  R2 I! w( Z. E; O# j
2 t  a4 Y" K& I' J" R
甘你识她果阵已经是甘家啦~~" B" Y' j5 P) x$ \$ u
不过可能果阵她唔是嬲你者~
kalaso 发表于 2007-9-5 18:46:12 | 显示全部楼层
原来系你个流口水小朋友沟姐姐仔~~
唔知 发表于 2007-9-5 19:16:40 | 显示全部楼层
原帖由 kiraljq 于 2007-9-5 15:42 发表 . Z0 T& M3 }% v* P

; M/ A. d0 G  O我點唔清白啊~? 真系啊~
. s) k& _" I: ]
; o* ]: P$ f8 T4 v9 l, F7 u
你地两个噶私事..我点好意思讲..
唔知 发表于 2007-9-5 19:17:43 | 显示全部楼层
原帖由 kiraljq 于 2007-9-5 15:43 发表 - ]7 r* {; _+ k  \5 o
' ]7 ]* p, H. \
你有點知佢中意我哦~~
2 O: a& I( e/ s' y! {. t我都無話我中意佢啊~
: }% p- m: B) t( y$ {/ u# N
) B! B( m+ X; p) T3 a* B4 R7 u
人地钟意你..紧系唔会同你讲..女仔要面的...佢唔钟意我先同我讲..