[转载][9/01][DigiCharat NYO滴骰孖妹 ][1-10][粵語]BY:阿豆

jomalm 发布于2007-9-1 05:35 1669 次浏览 6 位用户参与讨论   [复制分享主题]
【動畫名稱】:DigiCharat NYO (应该系叫做滴骰孖妹)
5 b$ N* d- G' O, S【集    數】:1-10
" a8 y( J1 [! m( R【文件類型】:Rmvb3 V0 [( S1 ?+ d( }% o( M
【文件大小】:459.6mb
, ~  _  b" f  A【放種時期】:不定, 不RESEED' \; ~- _/ t8 L4 _* O/ U
【語  言】:粵語
3 o4 G% u, ?5 v0 U
) g* |1 d' T3 i. e+ D6 zBY:阿豆 HDZONE) V: k4 A! X# f* X. E3 p

[TVB][DigiCharat NYO][1-10][RMVB][by 阿豆][2004].torrent

37.9 KB, 下载次数: 6, 下载积分: 社区币 -5 星梦

已有(6)人评论

GavinDX 发表于 2007-9-1 09:28:03 | 显示全部楼层
未睇过,好唔好睇架,睇图片觉得唔多好睇甘嘅。
ninaomu 发表于 2007-9-1 12:57:02 | 显示全部楼层
发觉LS对大部分的动画都“未睇过”“唔觉得好睇”噶哦
pushcar 发表于 2007-9-1 19:37:47 | 显示全部楼层
. X3 }4 V9 T  a$ {
* ]3 H8 Z: t( |8 \- x0 G# A/ u
太感謝了
熊猫仔 发表于 2007-9-1 20:44:14 | 显示全部楼层
好似前果排播过~··· ~~but无咩兴趣`````
lyz4733 发表于 2007-9-1 21:02:08 | 显示全部楼层
首播版,支持过一下先.
7 j- ?. b8 |" O9 g104集咁多啊.
黑衣囝 发表于 2007-9-13 02:38:42 | 显示全部楼层
好经典嘅戏吖!!
, }5 H5 \6 D& D
3 g9 r) i$ j# m9 }* G# m我成日都睇噶!!" m% n! S6 `1 w+ q5 M1 ?* P
3 f7 ]; L' h7 ~
兔田好得意两只耳仔!!