[幽默情感] [DODO][特别报道][特别报道][又有大件事发生啦..]

唔知 发布于2007-8-30 19:42 6324 次浏览 95 位用户参与讨论   [复制分享主题]
平常心 发表于 2007-8-30 21:56:16 | 显示全部楼层
你吾知定我吾知,吾知讲呢大过程,
abc-like 发表于 2007-8-30 22:51:40 | 显示全部楼层
原帖由 唔知 于 2007-8-30 19:42 发表 6 ~$ x  Y6 H  X# V! N
仲记得我地噶YY吗?..
% e; J- P/ m8 @" w( l无论你地识唔识YY.....宜家介绍俾你地识..' B) u0 F! }/ S9 ~
佢系我地呢度以前噶水后....2 t5 w# W: g( ]% f; h! m
两个字形容"富婆"
; M* a; w' J6 P( @9 {  @佢曾经离开左我地一段时间.........又系佢令我地呢度噶伤心一段时间....0 @* l7 Z# J) F6 [5 a
佢起度噶时候带给我 ...
9 \. F9 g8 A9 ]3 `) T) D5 \
乜水喉呀?) c8 J  x% S7 e8 h  l/ u6 {7 b
大水喉!? 射住射住 哈哈哈!
瞓々身 发表于 2007-8-30 23:06:32 | 显示全部楼层
虽然未同过YY倾过计,但系都听过下佢嘅事~
2 I3 T3 H( N: b/ N% t. a佢好翻晒啦?真系好啊!~
& f3 |9 f+ R9 w% c: z/ A+ X6 `. r5 M: x' \: p4 d3 I
期待见到佢!
stop 发表于 2007-8-30 23:31:51 | 显示全部楼层
真的?真的?.....我就知道..她回来的.我看见签名哦~& K8 F3 j8 R6 \2 Y
不过我5系好肯定啊~
. A, v% _- h% k9 w: C0 f' C7 H你点知道噶~?
AWP 发表于 2007-8-30 23:37:47 | 显示全部楼层
原帖由 夜月星辰 于 2007-8-30 19:59 发表 , z2 H- @9 H- U9 J& L% {( h
貌似都係新人多WOR~

9 V5 c# s+ c* G3 \0 X/ V: j# Z 老爷晚上好啊...哈哈
AK 发表于 2007-8-30 23:45:06 | 显示全部楼层
晤知,YY系米醒左?. o* N6 i& \6 n
点解细细、KIT、KIK都无留言比我。。。) B! d8 [5 J& y& T! b  N
你老实讲边个通知你的啊?3 P  U8 O; R7 o, b" Y) h
米扼我哦。。如果晤系。。哼哼!!
stop 发表于 2007-8-30 23:56:41 | 显示全部楼层
系啊 ~你最好比个解释啊~5系~哼哼~
AK 发表于 2007-8-31 00:03:04 | 显示全部楼层
晤知,你知道,我地好生气。。后果好严重!!!!
kiraljq 发表于 2007-8-31 00:28:30 | 显示全部楼层
唔知~~你系米真噶~?
huang 发表于 2007-8-31 01:06:45 | 显示全部楼层
有钱分就预我,无钱分就路过
benzhu 发表于 2007-8-31 01:19:30 | 显示全部楼层
边个黎架~~???
熊猫仔 发表于 2007-8-31 02:21:14 | 显示全部楼层
虽然我唔识距~but我期待距既归来!!~~~