黄金勇者28[粤语-合成版]

黄金勇者 发布于2007-8-30 11:24 10209 次浏览 73 位用户参与讨论   [复制分享主题]
片名:黄金勇者8 o7 ~1 @; ~4 ^& i: c
文件格式:MKV" `3 \9 t7 a. g' d1 E0 s" t# {
语言:粤语
- P3 |) [& v+ u- G7 C! _6 G大小:340MB+ _3 E: G" o6 u( b
字幕:无( A1 C3 [- P# G; g- L9 p
做种时间:10日; N; n. g* I9 L) d$ u

7 V  k; _* |% \3 x7 [ 11111111111111111111111111111111111.jpg

ゴルドラン 28.mkv.torrent

29.73 KB, 下载次数: 23, 下载积分: 社区币 -5 星梦

评分

tandong + 5 + 38 + 1 原创内容

已有(73)人评论

黄金勇者 发表于 2007-8-30 11:24:53 | 显示全部楼层
沙发自己的
ruan 发表于 2007-8-30 11:28:46 | 显示全部楼层
可以发D粤语音频上黎吗?
zerosd 发表于 2007-8-30 11:46:38 | 显示全部楼层
有无完整版的黄金勇者啊~~~
hikaruyin 发表于 2007-8-30 11:56:44 | 显示全部楼层
樓主你有齊全套的粵語音頻嗎?
huang 发表于 2007-8-30 12:39:12 | 显示全部楼层
自已录影版已够清,* P* P: p3 R7 y
不下了,支持一下算了% M, M! K0 |" z4 d
YM 发表于 2007-8-30 13:47:11 | 显示全部楼层
只得一集睇來沒意思支持算啦。
jesia 发表于 2007-8-30 14:15:01 | 显示全部楼层
你講笑咋,一集都要15星夢,個文件重要340m哦,感覺上有d過分,如果系成套都算好呀。
yongchang 发表于 2007-8-30 14:28:35 | 显示全部楼层
有成套我就买~15星梦好贵啊~
dwljs 发表于 2007-8-30 14:41:27 | 显示全部楼层
如果有完整版的黄金勇者  就好啦
ninaomu 发表于 2007-8-30 14:47:59 | 显示全部楼层
虽然我好想睇,但MKV一集340M咁大,我唔支持4 i# [/ i$ X' |- A
而且楼主以往做种的速度不太理想,费事下N耐都未下完
平常心 发表于 2007-8-30 17:32:10 | 显示全部楼层
咁快就有,我都快呢下载,多谢,