[人文风光] 神秘的仪式(心智弱者勿进)

yjb338 发布于2007-8-29 20:23 7140 次浏览 71 位用户参与讨论   [复制分享主题]
瞓々身 发表于 2007-8-30 12:58:22 | 显示全部楼层
咩黎咖??咩叫心智弱者啊??

评分

yjb338 + 1 + 5 回两张有奖

瞓々身 发表于 2007-8-30 13:02:52 | 显示全部楼层
呢D野都甘多人围观~!唉~D人真系八挂啊!
kururu 发表于 2007-8-30 15:00:42 | 显示全部楼层
原帖由 落樱缤纷 于 2007-8-30 11:47 发表
0 X$ m. n5 c, R6 N338,你张帖搞既神秘俾KURURU搅和了~~~
, O, ?8 x( X; u& {+ s- ^8 ?
依家佢收敛左嘎鯻~~~~~~~~~以前几乎贴帖~都要回复先睇到~!
kururu 发表于 2007-8-30 15:02:07 | 显示全部楼层
而且我系系度帮佢增加D人气~~~~~~~~~

评分

yjb338 + 1 + 5 奖多次

yongchang 发表于 2007-8-30 17:45:53 | 显示全部楼层
又要回啦~
2 }; l1 }: u6 F. p% O1 Q睇下~~ ~我回

评分

yjb338 + 1 + 5 回两张有奖

yongchang 发表于 2007-8-30 17:49:32 | 显示全部楼层
水葬~~ 听讲云南都有厘D葬礼,第一次睇~
光之芒 发表于 2007-8-30 19:48:37 | 显示全部楼层
伊~~~~做物搞到甘神秘,搞到我好想知啊

评分

yjb338 + 1 + 5 两张有奖

光之芒 发表于 2007-8-30 20:15:47 | 显示全部楼层
哦,原来系甘!0 N$ |# k. h5 e0 p
我曾经系一本书度体过一个组织叫天事工会,距地都有D既神秘有恐怖唧仪式————距地用一条上面有好多类似鱼钩唧带,然后再绑系只脚度,直至D钩插晒入肉度先至停,我觉得距地好变态,甘虐待自己
Laputa81 发表于 2007-8-30 20:31:37 | 显示全部楼层
原帖由 kururu 于 2007-8-30 15:02 发表 ) M  A. f# i- o1 v5 Y$ C% I: G
而且我系系度帮佢增加D人气~~~~~~~~~
% Q2 P7 `4 M( U- q5 Y$ d: ^

$ T8 R, J* x0 n8 s4 ]" r7 [
! p# ^4 M/ T$ u' n% i- X! ~- ?9 E
( E* f, D- A6 W( h仲顺便赚嗄外快添啊喺唔喺啊???

评分

yjb338 + 1 + 5 回贴多奖得多

kururu 发表于 2007-8-31 11:20:36 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2007-8-30 20:31 发表
% q7 x- p, n- L# l0 O( J8 u" O* w% m$ O

. n3 p2 K) {+ y% @  O7 |! f! w3 _0 L2 a$ ^7 n/ K8 F2 A) Q9 `5 P

: I4 c7 K# I' a9 T  D5 }7 A3 o( y仲顺便赚嗄外快添啊喺唔喺啊???
& r# S( u1 @; [6 V2 p

; X7 a5 s7 \; q7 B2 X3 f 哩D系等价交换~~~~~~~~~
Laputa81 发表于 2007-8-31 11:50:09 | 显示全部楼层
原帖由 kururu 于 2007-8-31 11:20 发表 0 ]6 Q6 c) G: H; g) p2 M+ J8 d

0 K& V6 w( o0 u0 B8 U$ p9 z( ?: B2 r1 I" O/ G, `! A8 {9 J/ s' t
哩D系等价交换~~~~~~~~~
: y8 n2 H7 \7 |0 v* T  s! z

% g3 F0 @! s# B, z6 E2 l. }$ w; {, [; F/ m) J

. z- t! }- e' `4 m  \" ^- V3 X喺咁喱期赚唔少啦~~~
kururu 发表于 2007-8-31 12:02:48 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2007-8-31 11:50 发表 & L' ?2 |) ~/ [+ c/ }/ ~  E+ }6 m7 v
, Z% E$ j& b8 q* }/ H; |

& o. \+ G4 `; l
. p* ~4 L( W$ j1 [9 t' d6 C% l9 M# g8 L) _2 l
喺咁喱期赚唔少啦~~~
# j2 P  b, q7 g$ p
彼此彼此~~~~~~~~!   ! ]" n8 c' |7 I& ^

9 K5 m8 a. e, J8 @* z+ N吹多D米攒多D囖~!

评分

yjb338 + 1 + 5 回贴多奖得多