【偉尐独家制作】【地狱老师 啊鸣】【01~02话】【粤语无字幕】【VCD-RMVB】【TV版】

jackken12 发布于2007-8-29 15:06 2556 次浏览 16 位用户参与讨论   [复制分享主题]
名称"地狱老师 啊鸣% {, ~/ Z# R; A3 {  E7 c2 f" v
发布人:偉尐
0 O0 ~: u+ h5 e1 L! M格式:RMVB! |# P6 w& [. ~0 j
容量:145MB% a8 I  o3 U: w+ \. S  A
话数:2集
8 C% p0 D' f5 [# u8 H5 x3 {时间:44分钟* ~6 q! s3 P; @2 y
语言:粤语. b2 W. l/ ?4 Q* X) _1 c3 }* W- e
字幕:无6 L# {1 Z" P6 o( j& H
: C6 _) D- t  q! z

" C- L( L9 j! \( c& m: f( h个人QQ联系:443045027& [0 ]- @* f# y% C$ H! q
转载请注明出处!!!!!

【偉尐独家制作】【地狱老师 啊鸣】【01~02话】【粤语无字幕】【VCD-RMVB】【TV版】.torrent

12.5 KB, 下载次数: 11, 下载积分: 社区币 -5 星梦

评分

ninaomu -5 -20 -1 才一百M的东西,一个星期都不见首个种 ...

已有(16)人评论

ninaomu 发表于 2007-8-29 15:39:00 | 显示全部楼层
唔係合成版?
  }- G: M, K% A9 |( F9 }! A我睇应该都唔会连载噶了荷~?
* h0 @% x6 V: ]4 p$ ~- U0 h
  w8 O1 A- L4 a) w$ T: ^[ 本帖最后由 ninaomu 于 2007-8-29 15:41 编辑 ]
GavinDX 发表于 2007-8-30 08:49:43 | 显示全部楼层
系米只左手定右手(唔记得)好劲抽嘅果个老师啊?
YM 发表于 2007-8-30 13:50:56 | 显示全部楼层
已經沒種下唔完真係可惜啦。
ninaomu 发表于 2007-8-30 14:56:44 | 显示全部楼层
唔係已经无种,係直到依家都仲未出现第一个下载完的人
dwljs 发表于 2007-8-30 18:36:51 | 显示全部楼层
我就差 DD就下载完了   点解没种嘎?
ellven003 发表于 2007-8-30 18:51:06 | 显示全部楼层
會否繼續連載嗎?支持下先!
hikaruyin 发表于 2007-8-30 19:38:20 | 显示全部楼层
連載就下,不連載下來都沒用!
sanqiao 发表于 2007-8-30 20:07:20 | 显示全部楼层
虽然得两集好可惜...但都支持...
ninaomu 发表于 2007-8-30 20:56:16 | 显示全部楼层
唔该做埋少少种啦,学晒某人D衰嘢,卡住成班人在9成几,唔比首种出现
gavinhjh 发表于 2007-8-30 21:27:21 | 显示全部楼层
咩版本黎架?````
wyman007 发表于 2007-8-31 02:46:59 | 显示全部楼层
希望唔係愛子動畫產品啦~~多謝分享~~
12下一页