跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

08/22 Death Note [死@亡@筆@記][粵語][第10-12集][DVD9 to RMVB]=neo

lyz4733 发布于2007-8-22 06:13 2389 次浏览 15 位用户参与讨论   [复制分享主题]
V/SG|f1R.{wZG'D
- B8 i, s; [0 P1 T0 p0 Y9 C, |. O: P6 R# H8 l' z# o8 c
第十話:疑惑7 x- h) u1 K, f+ M, m' H
懷疑<阿月>就是<奇拿>的,以分析性格為目的,跟<阿月>進行一場網球賽。另一方面,櫻花電視台播放了一套以<奇拿>的名義發出的錄影帶…9 z8 H" j3 }4 z

( e) |) ^" ]- q2 I第十一話:突入
0 D) a6 @% Q( g" w
  J' w; Q! l, N在櫻花電視台播放的錄影帶節目,<奇拿>殺死了否定他的主持人。
) j; B) B9 ^7 w/ }為了制止節目播放,趕到電視台的<宇生田>和<總一郎>會怎樣…HDzone1Tmn7GT d
5 n$ n7 `5 n, y3 ^, i" H3 ]. g, s; E
第十二話:戀心. r; q; Y" u1 d9 \% w
深信第二個<奇拿>存在的,找<阿月>協助調查,並觀察他看過錄影帶後的反應。同時,擁有死神眼睛的第二個<奇拿>.<海砂>正打算…HDzone

[HDzone]Death+note+CH10-CH12.torrent

27.11 KB, 下载次数: 17, 下载积分: 社区币 -5 星梦

已有(15)人评论

leonfeng 发表于 2007-8-22 10:43:14 | 显示全部楼层
TVB開始播嘞,咁就唔要哩個嘞!3 O4 u* U" U& }' F
假如TVB有CUT片段嘅話咁就要DVD啦!. v# Q& [- D+ f0 m5 C4 D9 i8 g; f- a
有無人知道TVB有無CUT片段啊!?
+ M3 I7 v$ u' b1 e! @咁多版都唔知要邊個版好!& p( g  Q8 q$ V
不過DVD版就肯定會完整!
平常心 发表于 2007-8-22 10:45:26 | 显示全部楼层
終於更新,先睹為快,多謝,
ninaomu 发表于 2007-8-22 14:08:39 | 显示全部楼层
cut都只要TVB了,纯支持下~~~
baichidb 发表于 2007-8-22 15:36:46 | 显示全部楼层
譆譆..2 D7 y0 z. x( e8 t
超好睇嘎..7 W0 \4 w! L9 J6 T' U) H; u
支持支持..!!!!
leonfeng 发表于 2007-8-22 15:51:52 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2007-8-22 14:08 发表 5 V6 l" h3 d* `& x) G5 B
cut都只要TVB了,纯支持下~~~

7 X; |1 l/ k) ^3 N) e你決定咗要邊個嘅錄影版啊~!?+ `+ v! d) U% ~
咁多個版,都唔知邊個好!
- N# ^* _& ]) X% K- u% B我全部版都下咗!經篩選,我自己覺得YYW版同大口仔版OK!
幻影傳說 发表于 2007-8-22 16:04:39 | 显示全部楼层
DN出得太多版,睇到我眼花
- v, Y) t' D- H. e3 H& O7 W9 H7 P
7 ^/ z( n, [& m8 U& l! ]  x我覺得容量細而清加埋聲量適中的話,就係最好的版本
lyjj1011 发表于 2007-8-22 16:48:46 | 显示全部楼层
终于等到了~~~多谢楼主~~支持~~~
生炒菠萝 发表于 2007-8-23 00:34:02 | 显示全部楼层
正睇~不过我淋 TVB 出吾晒甘多集嘎粤语版
netasa 发表于 2007-8-23 02:00:34 | 显示全部楼层
其实依个版本都唔错!! 录影版嘅音音效始终无DVD嘅好。不过各有所好。) i6 Y8 j3 C9 \6 Q
依个版都继续支持!(唔知边日TVB又似火影咁播播下唔播就毙咯。)
ninaomu 发表于 2007-8-23 02:02:32 | 显示全部楼层
原帖由 leonfeng 于 2007-8-22 15:51 发表 . ~5 c7 D# b1 @- s' D3 F5 {8 v) V
5 A1 t% U8 K5 s/ P+ a; E
你決定咗要邊個嘅錄影版啊~!?
9 l( H/ [# L6 |: R5 b4 f# U/ N咁多個版,都唔知邊個好!4 c% |! p. }( N7 s  ]) _: \0 F
我全部版都下咗!經篩選,我自己覺得YYW版同大口仔版OK!

: J! M7 q) U6 _, u3 ^% r6 R我就选咗大口仔了,因为计落37集可以一只碟刻晒
ninaomu 发表于 2007-8-23 02:08:01 | 显示全部楼层
原帖由 生炒菠萝 于 2007-8-23 00:34 发表 ) k; u/ f; r  m$ l5 |8 F+ ^
正睇~不过我淋 TVB 出吾晒甘多集嘎粤语版
$ B. u4 D' Y/ W! q, @
集数又唔系多,点会出唔晒~~??
12下一页