星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

我整嘅视频要参赛啊,大家支持下啦

编1215225 发布于2007-8-18 22:53 3071 次浏览 35 位用户参与讨论   [复制分享主题]
编1215225 发表于 2007-8-19 09:22:46 | 显示全部楼层
原帖由 红枫 于 2007-8-18 23:42 发表 7 z; U: @. H4 g+ N( c; \) e/ n

- d- m1 O; R8 ^表达得好详细啵~~~
+ m$ g: X& B* h曾经见过有人写的情书全用上多首歌的歌词来写的~~
$ y7 Q" C" U+ W# d% h  D: c厉害到晕~~~

0 V& i, ?9 A3 s; M" v也有人将情书写成歌了,那样也很厉害~
编1215225 发表于 2007-8-19 09:27:07 | 显示全部楼层
原帖由 ogopoc 于 2007-8-19 01:57 发表 8 r' K8 X" q( d1 u0 t( p
樓主 幸福不是永行的 希望你兩小火子 有難同當啦 祝永遠快樂

+ [2 T: K5 k3 K有难当然同当咯,有福都要同享啊~~
# j  [" u4 Y; V; e% K/ K1 L0 l" x# \幸福不是永恒,所以我地要抓住幸福,珍惜眼前人!
编1215225 发表于 2007-8-19 09:28:31 | 显示全部楼层
原帖由 ogopoc 于 2007-8-19 00:39 发表
/ q* P8 Y$ J. r2 i. d6 L 請問 有無人知道 佢首歌 歌名糸物 唔該哂各位。. Z- Q* M$ Y: x3 l
; a6 B$ V: J  w
6 G7 B' m$ {: S( a& y# |
我找到首歌啦 辛苦哂我啦。

; _" B; D. T0 d+ D2 D真系辛苦晒你咯~~
kiraljq 发表于 2007-8-19 09:36:02 | 显示全部楼层
原帖由 编1215225 于 2007-8-18 23:24 发表
9 l& C* Y0 N8 g5 E" b% |2 {: c$ j8 M6 [' K) J" o: ~
因为我地都中意呢首歌,歌词写得唔错
/ D& f& d, X# ~7 H
7 k( }+ V! F- t6 {4 K& f: C都可以随便的! M" d* x; j1 n* [1 W; j3 y
你说的我都愿意去
5 ?5 b* w( t% z! A& Y# r4 Y7 U5 |# H# H小火车摆动的旋律
- W0 W' c/ R: I. q, Z: u都可以是真的
0 z6 W$ e9 R4 \' v你说的我都会相信
: Y1 M; _  P# \& _/ |" W因为我完全信任你% Z/ ^/ i) l$ S( ?& e& p8 l
细腻的喜欢
/ d/ |& P( v: O* Y毛毯般的厚重感/ w" X  G& m+ Y- g2 P' D* k& K* n
晒过太阳熟悉的 ...

8 R1 Q, r. F! z3 u) l- \0 `* a% O3 M% K
hoho
0 q8 _$ Q/ G8 x- o梁靜茹的歌一向都咁正
夜月星辰 发表于 2007-8-19 10:11:08 | 显示全部楼层
呵呵,支持一下2 g2 |6 w+ [4 @% V4 `
睇來好幸福
Kiver 发表于 2007-8-19 10:36:08 | 显示全部楼层
原帖由 编1215225 于 2007-8-19 09:22 发表
4 Z: Q3 }0 ]/ o, V4 W5 p: t  F8 P4 n9 {
也有人将情书写成歌了,那样也很厉害~

j$ V3 Y* A: ~6 o系纯用歌诗写成情书~~~" \& m8 S( b) `% r; f
" y: U: F" @% N, S( Q  P4 T6 E  i
系调转来~~~
Laputa81 发表于 2007-8-19 11:40:27 | 显示全部楼层
原帖由 编1215225 于 2007-8-19 09:18 发表 2 S* s8 X0 a- o5 O5 t  M% X

. M! O* d" @; T; M梁静茹嘅歌都好好听~听起来好舒服,好自然嘅感觉' |* b, q1 `1 o; Q
所以我地一直都好中意9 p! d9 O$ _- E/ z( c
& f& T# D5 @. D4 `  g8 u
8 E* I$ B$ w: A3 n1 V

9 {: F& d2 I7 r, e3 G" [
8 _- ^. q8 d) u/ T, U$ r; U2 X. X喺啊~~~
) z6 b% D# [  y8 t4 P$ v的确唔错·······
$ O( t+ @7 j8 {; R不过我就都喺听过佢嘅几首咁多~~~
lion9771 发表于 2007-8-19 14:40:05 | 显示全部楼层
不错,能为她做到这种地步就已经很足够。。。。
quill 发表于 2007-8-19 14:49:35 | 显示全部楼层
哇,好幸福啊,我觉得呢D只歌真系好适合你地啊,听到其他人都觉得好幸福的感觉啊~~~& l- `- w) k( J: \5 n1 f, e$ w
+ u5 l; w4 C7 l# [
还有啊,如果你女朋友知道你整了甘多大家的回忆系到我觉得比起好多礼物都好得多啊' k( L2 Z. y4 b% G! |
8 y# U; U- K3 l( U% d; X  k: N" Z
呢D就系心意罗,话你听啊,呢个世界上无一个人可以拒绝诚意呢两个字啊. y1 L3 v2 {0 L- K2 }

' \7 h- K; Z* k  Q9 F只有你有诚意就得噶拉,我祝福你地可以行到好远好远~~~~
yjb338 发表于 2007-8-19 18:00:53 | 显示全部楼层
几好!几好!一定投你一票!!
熊猫仔 发表于 2007-8-28 11:36:23 | 显示全部楼层
好sweet啊!!!赢硬啊!!!
熊猫仔 发表于 2007-8-28 11:37:33 | 显示全部楼层
原帖由 yjb338 于 2007-8-19 18:00 发表 ! L+ H% M+ [) |8 m7 I
几好!几好!一定投你一票!!

; g8 `! d) H( }6 Q( p0 N! f
6 s" w! A, n& M去边度投票啊?~我又投啊!!