[豬王原創][[BOMBOM彈珠人][第5集][粵語][86M][RMVB]

唔知 发布于2007-8-14 16:03 2673 次浏览 15 位用户参与讨论   [复制分享主题]
唔知 发表于 2007-8-15 14:43:08 | 显示全部楼层
原帖由 hikaruyin 于 2007-8-15 14:08 发表 1 o/ V3 R5 `- _
是豬王的彈珠人?( g6 a; q% z1 _/ ?1 u& o
之前豬王己傳了全套給我,支持下唔知你先
/ Y  n& f1 T- M+ I/ F9 p
" s' k( L  `9 `6 Q
咁好...我起FTP度..下返来好多都唔完整的..55555555
hikaruyin 发表于 2007-8-15 18:47:40 | 显示全部楼层
原帖由 唔知 于 2007-8-15 14:43 发表
. z: ^. E9 P" e+ l2 r- [$ O  z2 j$ k8 k$ k" X' b
% z% s! t2 X7 Z+ f, A
咁好...我起FTP度..下返来好多都唔完整的..55555555
+ X+ K# r* k& M& t( C# g" @7 z; T1 \- E+ A
豬王畀我的多數係DAT格式,果時係用MO下的,Cyber站長都有下…
/ ^# W' e+ G1 R1 V- i我下不到的都是由他補返畀我,但佢有些已轉了RMVB,所以有些是RMVB格式的!
2 t4 T! Y+ |! f1 H如果遲D上傳完拉比要的網球王子III的話,我可以幫你補下的
2 w. O0 q# m8 y* _不過我多數是用MU上傳的,唔知你下唔下到?
唔知 发表于 2007-8-15 23:39:07 | 显示全部楼层
原帖由 hikaruyin 于 2007-8-15 18:47 发表 ; k* }$ A; X  N

3 R% a& u# S& p0 @4 }6 u豬王畀我的多數係DAT格式,果時係用MO下的,Cyber站長都有下…& w; \  Z( H" s. m8 K3 o. t
我下不到的都是由他補返畀我,但佢有些已轉了RMVB,所以有些是RMVB格式的!& e, G6 y6 n  M7 }
如果遲D上傳完拉比要的網球王子III的話,我可以幫你補下的
9 U# l3 _  f% Y( l% a不過我 ...

3 _. D0 o+ d- @2 _7 f. s, o  u, S' J, X3 A; i) S0 X' X
乜都得的....有就得啦....
hting88 发表于 2008-11-2 16:12:05 | 显示全部楼层
bom bom is so funny thx