机动战士08小队[TVB粤语DVDRip合成版]

nintendo 发布于2007-8-4 09:14 12232 次浏览 70 位用户参与讨论   [复制分享主题]
平常心 发表于 2007-8-11 12:12:05 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2007-8-4 15:58 发表 ( }% j. W' c/ F
3 {5 ]. B1 `; T+ P9 U
6 t: \/ p( z  n# \0 l% ^
' i; T- v, x( G# I, Z! B( E% J6 d
你当过兵??? ) y8 z7 `1 E# M) S9 C2 ^  M# r
" @7 O2 L4 K7 Y$ o; c
! l3 C. y) f/ i9 x2 I5 B
3 @9 s' _! Z8 i$ m3 \

% G+ p& u6 S2 e' s8 F睇过嗄以上原创人嘅某个作品~~~
! I# r! F7 K7 G. M; u# C合得好正~~~3 D3 h" W) }7 v" N
入嚟支持嗄···········
- t  j' a* [8 U; P8 p: E3 U, C- n

" W# i0 c! \7 T# l& Y$ k; P" l# l7 B' g+ _: L# F" b
当然,98年底在海南,08系高达系列中唯一一部讲战争,未当过兵呢人系吾太了解,只有当过兵先能感受其中精髓,
, X2 c* S. c6 [% X  k! n! G! e- _" f: q
画质超一流,加个字幕就完美,
god118 发表于 2007-8-11 16:21:07 | 显示全部楼层
这个好像没有看过哦~- h9 N& h, ?+ ^3 f# d" E
8 d+ I" {" w' w; d6 g- K, r& e
king44 发表于 2007-8-13 03:04:48 | 显示全部楼层
多谢啊,不过下载龟啊
椰子糖 发表于 2007-8-14 20:13:04 | 显示全部楼层
唔夠錢,下唔到.去賺錢先.
sunwin 发表于 2007-8-17 04:40:41 | 显示全部楼层
文件无法下载??点解呀.
Holiday 发表于 2007-8-17 19:00:44 | 显示全部楼层

5 p6 T8 ^, w7 v- N$ h4 }* O虽然好耐之前起电视睇过4 o9 s2 Z; ]" R- ?, ]8 T
不过下来回味吓.都算系集经典之作
狐影 发表于 2007-8-19 18:19:16 | 显示全部楼层
尼个好嘢来喔,我中意里面嘅艾娜!
249655034 发表于 2007-8-24 15:11:38 | 显示全部楼层
点解我唔可以下嘅?????
xiaoxue 发表于 2007-8-25 11:18:00 | 显示全部楼层
呢样?我没咩看过呢哈哈下来TT
beliallin 发表于 2007-8-25 21:36:23 | 显示全部楼层
不错不错~
Holiday 发表于 2007-8-26 11:22:56 | 显示全部楼层
O8小队的确好正( f5 {) S7 e! z
所以来支持多次
熊猫仔 发表于 2007-8-28 03:13:24 | 显示全部楼层
原来得12集噶咋~收藏下先!