[每日闲聊] 一人一日一集上传计划,你会参与吗?

netasa 发布于2007-7-19 03:12 4421 次浏览 41 位用户参与讨论   [复制分享主题]
 望左一下,论坛注册人数都唔少了,在线人数都唔低,级别高嘅人也是比比皆是。 但感觉上分享为乐,分享为荣嘅ID就得那么一班整劳累嘅人!! 佢地唔係为左咩星梦同埋威望与级别嘅高低! 打住先....' ^; M3 @: k5 d; Z/ G$ M* f7 [
, K$ l0 c5 G: V' s" B
入正题! 无论各位係咩级别,高又好,低又好每日都嚟依度睇下有无正嘢下载嘅你地、开住无数下载软件在网络上嘅每一个角落发掘住资源嘅你地、 机械人一般嘅在各大网站论坛发贴求下载嘅你地、钟意粤语动画嘅可爱嘅人们嚟参加一下依个计划啦!1 I. ?; Z* Q. H: g" \1 G1 v+ l! \

8 r, f% P3 |: p% v  z每人每日上传一集动画,任意格式、任意存放空间、任意时间、任意集数、任片源嘅粤语动画!以供全社所有朋友爱好者下载!无论别人有无发布过,是否自己原创,有无字幕,有无LOGO,只有一两集不是完整全套都可以!
) v! I, A5 y+ F1. 上传发贴分享,不能加阅读权限以外嘅任何限制!9 ?4 n. C9 A  {, q! E9 }- Y: e
2. 坚持时间越长、级别越低奖励越高!(具体交给D有权嘅人去谂 嘻嘻)
; f, v, M: m6 z8 M) @4 v" k3. 可以上传多过一集嘅动画!不过并不能代替次日嘅份额!
  K, {& [* F# s6 @5 W/ N' i. w4 O4 H7 ?4. 可以代别人上传,不过写明详情及所代何ID
6 `! [; ?7 S5 r5. 完全属于自愿性质,不能够坚持日日上传的,也可以,相应就无奖励了。
) B1 X! P1 F: J) ~  O6. 以上条款可由官方(粤漫社)随时更改补充使其更完整合常理性% F, o% K. O7 N$ ^
4 t+ _3 s% Z+ W( O
具体方法(初拟), \: c( `: F5 Z) l% [: R% T
1.将在原创区新开若干主题贴!以动画名称命名,而有你所上传动画相同之的,请在贴内回复下载地址或链接。 无可新开主题到时由工作者将其转到相应主题贴内(版主唔得闲咯!)7 R0 s6 M# U* r! i& s8 |! ]5 ]
2.尽可能加以详细说明片子相关情况。5 N& R) v) ^# A5 Q+ Q  r
3.坚持一段时间不间断每日上传一集者得有关相应奖励。8 q  b* f# T* j4 i' h4 q/ m
* |3 B- L7 t3 R; m$ d
希望有人人为我,我为人人嘅无私分享精神嘅朋友参与!! 上传一集动画其实用不了太多时间,最慢都1小时不到!!除非你用56K猫上网。大家快嚟参与吧!!! 
单选投票, 共有 21 人参与投票
9.52% (2)
52.38% (11)
9.52% (2)
4.76% (1)
23.81% (5)
您所在的用户组没有投票权限

已有(41)人评论

lion9771 发表于 2007-7-19 07:31:24 | 显示全部楼层
如果我呢D日漫都可以嘎话,我倒没所谓

tandong 发表于 2007-7-19 08:02:55 | 显示全部楼层
泼水节,來泼水!睬你都傻!我只下不上!

corry 发表于 2007-7-19 08:08:31 | 显示全部楼层
呵呵,水番个贴,呢几日发布下其他套合成分享下家~

Laputa81 发表于 2007-7-19 11:24:38 | 显示全部楼层
如果自己个D人哋觉得有用嘅都会嘅~~~~
3 u: c' _% z4 T2 x情况允许嘅话·············

ayimei 发表于 2007-7-19 11:32:55 | 显示全部楼层
恩。。睇情況啦。。

quill 发表于 2007-7-19 12:35:13 | 显示全部楼层
我好想加入,不过无奈MF空间SHORT晒啊,上存唔到啊,他话空间调整哦从3号开始到噶下都未得啊; d5 S( J1 I! o( w4 _

/ a5 o4 }( q; r" ]% r: ^而且网络问题肯定晤可以日日上存,如果一定要日日上存我就肯定要通宵噶拉~~
4 i, h9 Z/ E, d  D- n2 {
7 U, R9 Z3 z  `' U. p, B9 S只可以系到讲句真系唔好意思

auyeung 发表于 2007-7-19 13:10:34 | 显示全部楼层
我去邊搵咁多片源???

huang 发表于 2007-7-19 13:12:12 | 显示全部楼层
宜家上超慢啦
/ R+ Z) C. {4 O- z( w都吾知系咩原因,9 o- t# B8 ^% S0 }
痛苦中了

kiraljq 发表于 2007-7-19 14:17:25 | 显示全部楼层
都好啊~~我以前都有试过上传,而家都系无稳到上传空间~~毕竟我教育网呢个有D麻烦

ninaomu 发表于 2007-7-19 19:32:00 | 显示全部楼层
我惊同一个版本动画又好多人重复发布啫。。。。就好似死土豆咁,首发者嘅嘢比N多人重复下载重复上传

netasa 发表于 2007-7-20 00:41:43 | 显示全部楼层
发本贴目的在于鼓励级别较低嘅朋友多点参加论坛嘅活动。在得到所需时也感觉到自己嘅劳动成就感!- g  E, Q* a* P- U$ r
在不知不觉中领悟自我,而不是盲目咁为左下载!!!# D  [' G& I7 _8 x6 U
) s9 \# [; D8 ^2 I9 p, s
经常发资源嘅资源发布者,有连载嘅项目未必有足够嘅时间再去上传补充! 一个人上传一集,出嚟嘅效果就等同于全集!再者一人上传一集,并唔係需要好多时间,比起做种BT更为之方便。

1234下一页