[动漫百科] [讨论]爆裂战士

longsheng 发布于2007-2-12 21:46 8068 次浏览 27 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(27)人评论

Laputa81 发表于 2007-2-12 22:12:04 | 显示全部楼层
<p>有啊~~~</p><p>3个合体成爆裂战士战蓝宝吖嘛~~~</p><p>不过觉得都喺最后战蓝宝回复记忆变成黄金天使(好似喺啩,唔多记得)</p><p>个时型啊·········</p>
唔知 发表于 2007-2-13 00:13:39 | 显示全部楼层
无乜印象啊.......系咩来噶?有无图片啊?
jozone 发表于 2007-2-13 05:28:59 | 显示全部楼层
爆裂战士?睇过下,好似都系一集打一个敌人果类既动画
进藤光 发表于 2007-2-13 05:49:22 | 显示全部楼层
<p><font size="1">有啊,不过唔记得战蓝宝没合体个样</font></p>
corry 发表于 2007-2-13 05:54:04 | 显示全部楼层
<p>很想要这个动画,哪怕是日语的raw版本.....</p>
vanish 发表于 2007-2-14 09:33:58 | 显示全部楼层
<p>我稳过晒都唔见有呢套既动画啊..净系见到有一集者..</p><p>而且仲稳唔到下载既先</p><p>男主角就系之前封印BOSS既天神啊..</p><p>距带住距D靓去封印..最后死净距一个</p><p>然后就转世啊嘛...</p><p>呢套动画既形式系同西游记架..</p><p>女主角作为地球上最后一个人类</p><p>向西边找寻距认为仲存在既人类</p><p>最后最后既时候就死咗...</p><p>女主角同爆烈战士战篮宝都力量既来源都系BOSS</p><p>所有男主角有三种变型挂应该讲系</p><p>计埋原来自己个样就有四个样咯</p>
臣-kami 发表于 2007-2-14 13:16:06 | 显示全部楼层
<p>戰籃寶叫女主角做"白雲小姐"既....</p><p>尼套野亦都算系ATV覺得驕傲既卡通..</p>
st8522 发表于 2007-2-20 06:50:50 | 显示全部楼层

[讨论]爆裂战士

[讨论]爆裂战士
<br/>
注册王 发表于 2007-2-20 07:20:50 | 显示全部楼层
这次我也喜欢啊,好看
kairtsz 发表于 2007-2-20 22:51:21 | 显示全部楼层
无乜印象啊.......系咩来噶
xavierlu9 发表于 2007-2-21 02:01:29 | 显示全部楼层
<p>嗯`&nbsp;&nbsp; 都几好睇```&nbsp; good~!</p>
123下一页