[讨论]边个知道百变小樱嘎大结局系点嘎

火魂邪鹏 发布于2007-1-26 04:42 7136 次浏览 37 位用户参与讨论   [复制分享主题]
不动明王 发表于 2007-6-19 05:01:16 | 显示全部楼层
<p>大结局基本上都好似LS&amp;LSSSSS....甘讲啦~个人比较认同剧场版系结局既说法.因为最紧要系距有左小樱既表白^-^.</p><p>而&lt;翼&gt;好明显就系另外1个<font color="#ff0000" size="7">平衡世界</font>~同百变小樱<font color="#ff0000" size="7">完全无关</font>系请大家吴好再乱谂...........<font color="#ff0000" size="7">&nbsp;<font color="#000000" size="1">&nbsp;</font></font></p>
tea001 发表于 2007-6-19 05:20:39 | 显示全部楼层
好似漫画结局有小小唔一样~~~~~~~~不过小狼都是要走~~~~~~~~漫画是坐车,小樱在后面追,动画的就是在机场,最后小樱还得到一张新卡,就是她的真正心意,所以她就冲去机场找小狼,好似是甘样~~~~~~~
owentse 发表于 2007-6-19 06:05:02 | 显示全部楼层
<p>如2楼所言。。。某狼翻左香港</p><p>不过后面出左剧场版都不错。。。香港篇</p><p>某狼和小樱妹妹走到一起了</p>
不动明王 发表于 2007-6-19 06:06:04 | 显示全部楼层
漫画结局系几年之后,小樱同小狼都大个左,跟住距地仲见翻面添.....套漫画我依家珍藏ING...
budide 发表于 2007-6-26 21:46:36 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>自由男孩1</i>在2007-6-17 11:24:23的发言:</b><br/>依家出咗<翼>,搞箌我都唔知个结局系点~!</div><p>翼,系另外一个故事离咖,同百变小樱完全无关系既</p>
415067047 发表于 2007-6-27 01:54:51 | 显示全部楼层
系人都睇过啦,既然可以上网,就上网睇啦,呢D野用文字根本就讲唔清
alexfht01 发表于 2007-6-27 04:26:32 | 显示全部楼层
<p>好耐之前o既事...唔係咁記得...</p>
顶你 发表于 2007-10-26 16:00:29 | 显示全部楼层
要结局啊!!看剧场版吧!!!!
mapple48 发表于 2007-10-27 15:14:13 | 显示全部楼层
漫画噶结局系讲小樱去追小狼车,系小樱将巨自己整的熊仔送比小狼的同时,向小狼表白自己的心声。最后,讲到小樱读中学的第一天出门口时,撞到一个抱着巨整的熊仔的男生,那男生就系小狼啦!结尾小狼讲左句:“小樱,我回来啦!”
syaoran 发表于 2007-10-29 23:26:06 | 显示全部楼层
TV结局就係机场果幕咯.剧场版第二部就接住TV落去,讲小狼翻咗黎嘅,就好似前面大家讲嘅咁
6 r$ t( L/ m* ~4 C, ~相比下我更加中意漫画版,剧情上更加连贯,TV好似真係睇衫咁 ( m: t# Y7 D3 y6 s

! H6 Z# V0 ?' a5 p5 w  c. B9 q<翼>同小樱都无关嘅,可以理解为小樱,小狼呢D角色出现係其他动画咁咯,CLMAP其他作品嘅人物都有出现啦,就好似大杂烩咁
hi0201 发表于 2007-11-15 13:30:55 | 显示全部楼层
大結局係70集,3 S. B( A, V- p9 ]
話小狼要返香港,. E) T- P6 c' }! V
跟住小櫻趕去機場同佢道別~
jane43589 发表于 2008-5-26 19:29:18 | 显示全部楼层

我知道

我体过 最后小狼同樱表白 最后回到香港 但是小樱明白到自己真正的心意 还产生了一张卡 这张卡在剧场版起关键性作用