[粤韵文化] [转帖]專家統計, 有80%正常人唔知道以下事物....

mixmmln 发布于2006-7-31 04:38 777 次浏览 7 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<strong><font size="2"><span class="smalltxt"><span class="bold">專家統計, 有80%正常人唔知道以下事物....</span></span><br/><br/></font></strong><span style="FONT-SIZE: 12px;">專家統計, 有80%正常人唔知道以下事物! <br/>&gt; <br/>&gt; ◎蝦的心臟在頭部. <br/>&gt; <br/>&gt; ◎豬無法看到天空 . <br/>&gt; <br/>&gt; ◎老鼠和馬不能嘔吐. <br/>&gt; <br/>&gt; ◎貓的尿液是夜光的 . <br/>&gt; <br/>&gt; ◎世界上有50%的人從來沒有接聽過電話. <br/>&gt; <br/>&gt; ◎ 你睡覺的時候, 不知不覺中會吃入70多種蚤虫. <br/>&gt; <br/>&gt; ◎你永遠不可能用你的舌頭舔到你的手肘. <br/>&gt; <br/>&gt; ◎Sixth Sick Sheik's Sixth Sheep's Sick 是英文中最難以發言的一個句 子. <br/>&gt; <br/>&gt; ◎打噴嚏若過於強勁, 會導致胸腔破裂. <br/>&gt; <br/>&gt; ◎如果你打電話超過一個? p時, 耳朵裡的耳垢會增加7倍. <br/>&gt; <br/>&gt; ◎打火機比火柴更早發明出來. <br/>&gt; <br/>&gt; ◎你的心臟可以產生把血液噴出三十尺高的壓力. <br/>&gt; <br/><br/>最後一個 ... <br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/>◎根據統計, 有90%的"傻人"未睇完呢篇妙事, 已經試圖用自己的舌頭舔自己 <br/>的手肘! <br/><br/>唔准講大話, 你有冇先 ?????</span>

已有(7)人评论

星穎 发表于 2006-7-31 04:41:55 | 显示全部楼层
<p>我冇啊</p><p>因爲我已經睇過好幾次</p>
mixmmln 发表于 2006-7-31 04:42:36 | 显示全部楼层
<p>比人整估佐...</p><p>我有曾經想試過..</p><p>好在就無試到..差少少俾人地整估到...</p>
banny77 发表于 2006-7-31 04:47:33 | 显示全部楼层
<p>我无呀..好彩我以前聽過D朋友講姐...</p><p>不過大部分都知道嘎啦....只系有幾個系吾知..</p>
艾v2 发表于 2006-7-31 05:52:01 | 显示全部楼层
<p>```````````````真系估吾到我系果90%既傻人其中1个```````</p><p>&nbsp;</p>
AWP 发表于 2006-7-31 07:40:14 | 显示全部楼层
这个N耐之前有人发过了。。。
无情鸟 发表于 2006-8-1 19:56:57 | 显示全部楼层
<p>
世界上有50%的人從來沒有接聽過電話.
</p><p>N年前吧<br/></p>
watye 发表于 2006-8-1 20:24:33 | 显示全部楼层
哈哈,我未睇倒舌頭舔手肘呢杀就睇倒下面勒,测试唔倒添。