跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[分享3D動畫] tvb 時空冒險記 第01-26集 (完) 更新到第26集

幽助 发布于2006-7-28 10:55 16838 次浏览 128 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<p>呢個是我自己錄的...畫質一般希望大家喜歡啦:<br/>空間是Filefront</p><p><font color="#9222dd" size="3" style="BACKGROUND-COLOR: #ffffff;">動畫名稱︰時空冒險記</font></p><p><font color="#9222dd" size="3">動畫語言︰粵語</font></p><p><font color="#9222dd" size="3">動畫格式︰rmvb</font></p><p><font color="#9222dd" size="3" style="BACKGROUND-COLOR: #ffffff;">動畫來源:幽助錄影</font></p><p><font color="#9222dd" size="3" style="BACKGROUND-COLOR: #ffffff;">發布人︰幽助</font></p><p><font size="3">呢套動畫o既圖片↓<br/>

[分享] tvb 時空冒險記 第01集 更新到第01集

<br/>

</font></p><p><font size="3">第02集 因天線問題有少少雪花<br/>第08集 因台風吹到條天線移位...令到第8集錄o既質數太過差...有少少襲音同勁多雪花...所以我唔放喇......補上Dr.Kidsong版<br/>第12集 因我錄唔到......補上cyber站長版<br/>第18集 因天線問題有少少雪花<br/>第19集 因我錄唔到......補上cyber站長版</font></p><p></p><p>下載網址︰<br/>
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复
[/UseMoney]</p>
  ^9 |: n7 D( \8 y+ v+ T5 d
% Q/ l3 H& I7 t2 w& C

已有(128)人评论

HTF 发表于 2006-8-8 14:44:59 | 显示全部楼层
点解无11集啊
junwen38 发表于 2006-8-8 16:50:59 | 显示全部楼层
谢谢分享~~~~
幽助 发表于 2006-8-9 04:36:14 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>lyz4733</i>在2006-8-7 23:33:06的发言:</b><br/><p>系未写错个标题呢??11集放左去边!</p></div><p>唔好意思...我寫左個標題...冇擺上去</p>
lyz4733 发表于 2006-8-9 05:58:06 | 显示全部楼层
<p>多谢下幽助既更新先.</p><p>11集有啦.</p>
huang 发表于 2006-8-12 17:39:13 | 显示全部楼层
<p>收收下好似唔想收哩个了</p><p>&nbsp;</p>
mc238 发表于 2006-8-18 06:42:27 | 显示全部楼层
<p>入嚟帮衬下先.</p>
lyz4733 发表于 2006-8-18 18:05:43 | 显示全部楼层
<p>收下先,多谢幽助更新了.</p><p>18集下左我4个钟头啊.!!!!</p>
mc238 发表于 2006-8-18 20:45:50 | 显示全部楼层
<p>又更新了,继续支持.</p><p>另外第8集嘅连接已经失效,可否补下档?</p>
danke 发表于 2006-8-20 00:47:51 | 显示全部楼层
还是迪士尼的好睇.3D
唔知 发表于 2006-8-22 19:31:42 | 显示全部楼层
更新左甘多....继续支持..
hou868 发表于 2006-8-23 12:34:31 | 显示全部楼层
<strong>時空冒險記D 3D做得几好!</strong>