[新聞][转帖]配音員盧素娟病逝 (配大雄那位)

zhuwang 发布于2006-7-25 07:09 2524 次浏览 45 位用户参与讨论   [复制分享主题]
pushcar 发表于 2006-7-25 09:18:21 | 显示全部楼层
....................................
ryudtssu1 发表于 2006-7-25 09:24:25 | 显示全部楼层
点解D好人都甘容易死.......
ks128 发表于 2006-7-25 09:39:38 | 显示全部楼层
<p>天啊,点解啊,我最中意嘅小智永远都见吾到啦,我真系好想喊啊~~~~~~~~~~~~~</p><p></p>
菠萝油 发表于 2006-7-25 09:39:46 | 显示全部楼层
<p>[em03][em03][em03][em03][em03][em03]</p><p>那以后谁来给大雄配音啊,她也是我很喜欢的以为配音演员来的。默哀。。。。。</p><p></p>
chole 发表于 2006-7-25 10:53:36 | 显示全部楼层
55555...點會咁嘎!!..我D眼淚已經流咗岀嚟啦....55555555...恏傷心牙!!!!恏突然牙.....我都幾中意佢嘎.....配得咁恏..
michael22 发表于 2006-7-25 16:15:36 | 显示全部楼层
超惋惜一个超好嘅配音员~就甘就离开咗嘞~~唉~~~~
那年初夏 发表于 2006-7-25 16:47:17 | 显示全部楼层
<p>真系可惜,</p><p>又少左一位好既配音员,又少左一把熟识既声音......</p><p>&nbsp;</p>
youxiwang 发表于 2006-7-25 18:00:05 | 显示全部楼层
真系可惜啊,配果D动画都好好
ninaomu 发表于 2006-7-25 19:21:33 | 显示全部楼层
<p>认真晴天霹雳。。。。。</p><p>卢素娟配过的好多动画角色都深入民心噶 大雄、小智、乱太郎...以后只能靠睇重播回味她的经典了</p><p>40多50来岁的年龄患癌症去世,真系好令人惋惜。。。</p>( d9 }  V  A- g5 E% R

( j' j  W" D4 q4 ^# K9 \
peta 发表于 2006-7-25 19:25:09 | 显示全部楼层
<p>希望我地ga娟姐一路走好!我地會永遠懷念佢...</p>
香织公主 发表于 2006-7-25 19:48:26 | 显示全部楼层
默哀~~~
smarms 发表于 2006-7-25 20:31:53 | 显示全部楼层
继续为距默哀,睇距配音长大的,距把声永远存在我心里