[吃喝玩乐] 终于领教过盗Q高手"申诉表终结者"拉

xiandanji 发布于2006-7-13 16:48 3154 次浏览 39 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<p>个QQ比人盗鬼左,而且系屋企比人盗,无论我修改几多次密码,</p><p>我个Q都有人登陆,将我逼落线,甘肯定系屋企部电脑中招拉</p><p>奉劝各位Q友如果发现自己个QQ系屋企比人盗,千其米急住用密码保护</p><p>或者填写申诉表拿翻个密码,应该首先重装WINDOWS,因为对方的监控程序</p><p>随时会将你D密码保护资料同申诉表资料盗埋,到时真系无得翻身了</p><p>我打电话比腾讯,服务员话对方已经利用填写申诉表的方式取回密码,而且连我D密码保护资料都全部改晒</p><p>&nbsp;</p>

已有(39)人评论

AWP 发表于 2006-7-13 16:51:35 | 显示全部楼层
<p>楼主好惨哦</p><p>比人盗咗个Q。。。。</p><p>咁你里面啲朋友噶联系方式咪无晒????</p>
Kiver 发表于 2006-7-13 17:01:37 | 显示全部楼层
<p>个人资料是可以拿返的</p><p>仲要只需10多分钟就搞掂</p>
MJ 发表于 2006-7-13 17:04:23 | 显示全部楼层
<p>我个q都成日俾人登录,唔怪得条友唔改我密码啦,原来想我搞密码保护</p>
ikuyori 发表于 2006-7-13 17:05:17 | 显示全部楼层
<p>呢樣好耐之前我都試過</p><p>好似要激活個號~ </p><p>不過都沒用ga~ </p><p>所以之後都沒上Q</p>
MJ 发表于 2006-7-13 17:42:11 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>ikuyori</i>在2006-7-13 9:05:17的发言:</b><br/><p>呢樣好耐之前我都試過</p><p>好似要激活個號~ </p><p>不過都沒用ga~ </p><p>所以之後都沒上Q</p></div><p>激活多次啦,有用噶,我都激活过好多次了</p>
ikuyori 发表于 2006-7-13 17:45:46 | 显示全部楼层
<p>沒用ga~</p><p>我已經激活成百次</p><p>可能E+ 有用,遲D就要日日激活</p><p>好煩~ </p>
MJ 发表于 2006-7-13 17:47:55 | 显示全部楼层
<p>激活完重装系统,再改密码应该冇事嘅了</p><p></p>
ikuyori 发表于 2006-7-13 17:50:21 | 显示全部楼层
重装系统好麻煩~
chansun 发表于 2006-7-13 17:54:07 | 显示全部楼层
<p>我个QQ用得少,不过好在我安全意识高,未试过啊!!!</p><p></p>
MJ 发表于 2006-7-13 17:54:08 | 显示全部楼层
9成中咗木马,为咗你啲私隐安全,麻烦小小都装次啦
ikuyori 发表于 2006-7-13 17:58:07 | 显示全部楼层
<p>我叫阿哥重裝咗咯</p><p>不過我都沒用果部電腦~ 咯</p>
1234下一页