雪嶺飄零 (全) [TVB粵語][無字幕

lwt 发布于2006-6-16 09:24 2883 次浏览 35 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<TABLE height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0>! O& \& D# M( @$ E8 d0 p, c
  ^! o3 x9 k7 @( U9 V) R4 L& q% H) U
<TR>
; H! r" W( i" _4 U<TD vAlign=top>
1 c. e# ]* U, S3 X  Z' J<DIV></DIV>雪嶺飄零 (全) [TVB粵語][無字幕]<br><br>動畫名稱:雪嶺飄零<br>集  數:第01-20話(全)<br>語  言:TVB粵語<br>字  幕:無字幕<br>檔案大小:746.5mb<br>檔案格式:rmvb<br>介  紹:<br>"雪嶺飄零": 女主角係歐洲(奧地利?)貴族, 德軍入侵(第二次世界大戰?), 走難. <br>男主角幫佢攺名做 "朱迪". 朱迪成日亨一首歌, 叫 "高山上的玫瑰". <br>呢首歌俾德軍列為禁歌. (因為呢首歌講0既係奧地利民族意志?).<br>男女主角一於好少理, 婁婁犯禁, 男彈女唱, 又俾德軍追殺, 非常浪漫. </TD></TR></TABLE>- Z" h+ M) n" a
<P> jpgMb9gt.torrent (59.95 KB, 下载次数: 3)

已有(35)人评论

紅緑燈 发表于 2006-6-16 09:33:16 | 显示全部楼层
呒种子噶....
yjb338 发表于 2006-6-16 10:20:15 | 显示全部楼层
<P>大哥~~个种吾系好点啊!</P>
huang 发表于 2006-6-16 11:13:27 | 显示全部楼层
咩动画来架????
全职呃人 发表于 2006-6-16 13:06:01 | 显示全部楼层
絕對好看,,,就怕沒種子~
黑衣囝 发表于 2006-6-16 14:06:44 | 显示全部楼层
真系甘好睇????好我又睇下先``
wanwvfeeq 发表于 2006-6-16 15:06:42 | 显示全部楼层
yjb338 发表于 2006-6-16 15:14:20 | 显示全部楼层
<P>

</P>
' |' m) E9 w% ~8 t, r+ H9 l) ]4 W& y
: v3 d7 D  g& @2 M

0 Z0 m6 j) V. o+ S4 \: t<P> I9jH8rm3.jpg </P>1 Q' y1 s* s& {
<P>吾系玩我地呀嘛!好无聊皆!!~~<br></P>
1 N! A3 j- q6 L' I# o  Z6 Q7 m<P><br> </P>感觉上有点过分/ A5 g4 k- y6 T8 c7 d: E

2 r5 {! ^0 f' F7 {/ x, S- x1 ^) @7 f
袭傲情 发表于 2006-9-17 05:10:46 | 显示全部楼层
好想看哦!
袭傲情 发表于 2006-9-17 05:16:55 | 显示全部楼层
请问楼主.还有没有啊?好好看哦!
袭傲情 发表于 2006-9-17 05:17:45 | 显示全部楼层
我上小学的时候看过这部动画片,相当精彩!
袭傲情 发表于 2006-9-17 05:20:21 | 显示全部楼层
我最近又看了它的漫画,回忆了起来!
123下一页