[动漫百科] [讨论]大家对《寵物小精靈》遊戲和卡通有何评价?

雷枫 发布于2006-6-12 23:39 6496 次浏览 107 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(107)人评论

mkfmky 发表于 2006-6-13 01:20:35 | 显示全部楼层
沒有看.....還是留底腳印好了.

huang 发表于 2006-6-13 01:27:02 | 显示全部楼层
<P>睇过一两集就无睇了</P>
0 a2 s7 j8 a0 r$ }% d<P>心境无甘细吧</P>

lion9771 发表于 2006-6-13 02:04:57 | 显示全部楼层
还不错啦,不过就幼稚佐D~~~

龍翔九天 发表于 2006-6-13 02:26:50 | 显示全部楼层
<P>以前的TV就基本睇过……依家的就一集都没……</P>
* g- j, }) G/ z  ?6 e  f# O<P>剧场版倒系照单全收……</P>

龍翔九天 发表于 2006-6-13 02:27:27 | 显示全部楼层
点解没咩拣“一般”架……

wilsonck 发表于 2006-6-13 03:53:15 | 显示全部楼层
中意比卡超,超得意

黑衣囝 发表于 2006-6-13 03:59:53 | 显示全部楼层
<P>有呒一般选噶????</P>9 A7 L; E1 L2 y  P$ M/ k: M
<P>我想选一般啊````不过以前觉得超好睇```E家就呒追拉```</P>
8 x2 D6 K8 S0 g4 v<P>觉得好幼稚`````不过都几Q</P>

moschino 发表于 2006-6-13 04:07:18 | 显示全部楼层
<P>你呢个问题问得真系好啊,我都好乐意为你解答~</P>
: t" j6 D1 V( A<P>我地既目标系破外中,维持呢个世界既平衡,用罪恶稳出真理既所在</P>
; q: q2 d2 Z( R5 m# W  c<P>我地两个系魅力四射既奸角!</P>
3 M: H" v1 z( i  K- Z' P- L9 O9 l<P>武藏!小次郎!</P>1 r" X# `. }. Q. c
<P>我地火箭兵团不嬲都系来去如风既,我地既明日系恶贯满盈既黑暗日子!</P>; G- D$ r7 W1 n& J
<P>无错啦,喵~~~~~~</P>
' {  X  ~9 o7 D% F' U5 w# P1 W/ t4 I

8 b, p7 P& e/ r( F2 N

JiMcY 发表于 2006-6-13 04:08:44 | 显示全部楼层
读小学时候就好好好中意睇...一放学就跑返屋企睇...依家就无咩睇咯

Simony 发表于 2006-6-13 04:10:38 | 显示全部楼层
我觉得翡翠台那个版本最好看

HTF 发表于 2006-6-13 04:12:57 | 显示全部楼层
我好喜欢睇嫁