[注意] 粤漫社新群25633041

雷枫 发布于2006-6-4 07:17 1136 次浏览 17 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(17)人评论

Kiver 发表于 2006-6-4 19:16:05 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>雷枫</I>在2006-6-3 23:17:36的发言:</B><BR>
7 c5 W$ \" [) x$ ^* c8 Y9 [9 f<P><FONT face=宋体 color=#f70909 size=6>社长要求大家再加入这个Q群 25633041</FONT><FONT color=#e6421a> ,</FONT></P><BR></DIV>
6 E4 E5 X$ {' T1 G* T) M  k<P>
6 ~0 {$ i& {; _% I2 Q) T
! @% e+ L" d. V; |" g. W
  F$ h' r# z1 n" Q<P>我无讲过`</P>
夜月星辰 发表于 2006-6-4 19:18:59 | 显示全部楼层
<P>哇,樓主你呃人咖</P>2 A: c$ g# a5 a( S$ i  J
<P>好彩沒俾你呃到</P>
: Y. K6 A) Q* g9 y! B<P>講起Q我一向少用~`~~~</P>0 P3 u0 ^0 H! x) P
<P>我用MSN咖</P>
ggoggo 发表于 2006-6-4 19:46:25 | 显示全部楼层
楼主搞独立啊?
龍翔九天 发表于 2006-6-4 20:44:00 | 显示全部楼层
楼主再次动用妖言惑众的权力……
hery 发表于 2006-6-4 21:37:01 | 显示全部楼层
<P>枫哥没讲过哦~~~你唔好跟度乱黎啦~~~~~~</P>
! ?- k( ?8 P" e8 i# h4 C$ c
( r/ |/ j1 ]  C
mc238 发表于 2006-6-4 21:37:43 | 显示全部楼层
楼主摆明喺搞搞震.
自由男孩1 发表于 2006-6-4 21:42:55 | 显示全部楼层
<P> 妳學咩魜做 雷峰啊 </P>
) F$ l0 }* ?" b1 H3 V: S, I/ v<P>響頭呃</P>
mc238 发表于 2006-6-4 21:48:06 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>自由男孩1</I>在2006-6-4 13:42:55的发言:</B><BR>
- E7 P# q5 x6 W* ]<P>妳學咩魜做 雷峰啊 </P>2 J7 M7 C. }, v; w
<P>響頭呃</P></DIV>
7 g  f( P$ o3 `! W3 o+ l8 X% R: j<P>佢边喺雷锋啫.
5 e1 }( w( l5 U% ^( ^<P>佢只不过叫雷枫,喺佢自己唔知丑啫嘛.</P>
quill 发表于 2006-6-4 22:49:41 | 显示全部楼层
<P>你好烦啊~~成日话社长讲过咩咩咩,社长又无讲过哦~~</P>: O4 z4 k- E' _3 H' E
<P>你系米甘中意扮社长噶~~~~?</P>
Demon 发表于 2006-6-4 22:55:24 | 显示全部楼层
真系搞野~~有人信咩??
全职呃人 发表于 2006-6-5 00:54:58 | 显示全部楼层
哇哈哈~~~罗深门呀~~
12下一页