[吃喝玩乐] [分享]色盲测试.....目前还冇人过到第6关

jczcyx 发布于2006-6-11 01:07 3466 次浏览 71 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P><a href="http://www.liquidgeneration.com/content/a55hat.aspx?cid=316" target="_blank" >http://www.liquidgeneration.com/content/a55hat.aspx?cid=316</A></P>% j9 u" O& s" p
<P>按begin开始....

[分享]色盲测试.....目前还冇人过到第6关

[分享]色盲测试.....目前还冇人过到第6关
</P>
. w7 x  @& D3 j  v- ~<P>玩咗嗰个唔好讲出嚟~</P>2 o. c9 X! a  e! i1 t7 w% h8 C5 _
<P>建议开声音玩...<BR></P>

已有(71)人评论

chansun 发表于 2006-6-11 01:17:37 | 显示全部楼层
<P>Load尽都Load吾晒个页面出来,不过我之前玩过了!!!</P>
anglevil 发表于 2006-6-11 01:38:48 | 显示全部楼层
系几,好似有好多题甘喔~~~无可能做晒
Laputa81 发表于 2006-6-11 01:38:54 | 显示全部楼层
唔玩住喇!!!!!
lqyy2k 发表于 2006-6-11 01:41:50 | 显示全部楼层
好鬼刺激啊!!呵呵
youxiwang 发表于 2006-6-11 01:52:57 | 显示全部楼层
<P>哦哦,试下先</P>
lienli 发表于 2006-6-11 01:55:23 | 显示全部楼层
过到第六关突然弹出个@#$,差D比吓亲添.............
lion9771 发表于 2006-6-11 02:15:59 | 显示全部楼层
晕,好犀利啊!!!!你只拖鞋,吓死我啦仲叫我开声
ddmama 发表于 2006-6-11 02:31:15 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>chansun</I>在2006-6-10 17:17:37的发言:</B><BR>- x( |9 T/ o: ~/ m
<P>Load尽都Load吾晒个页面出来,不过我之前玩过了!!!</P></DIV>9 `' C( K# Y7 C. w. }
<P>你做咩唔話我聽啊 ? ? ?
# b2 c' M$ H0 f/ K: V. g<P>我差啲倒斃係醫院啊 ? ? ? 0 g8 d) F1 S' U: U8 r- {4 g3 l2 A
艾v2 发表于 2006-6-11 02:36:59 | 显示全部楼层
好恐怖下窝~~~~~~不过之前玩过~~~~~吾系好惊
龍翔九天 发表于 2006-6-11 03:03:01 | 显示全部楼层
好在有D心理准备……唔系就真系……
shy-boy 发表于 2006-6-11 03:25:22 | 显示全部楼层
好采我早就知姐!!5会备你地吓到