龙珠GT完左系唔系仲有剧集睇。我睇到GT后既另一个龙珠。

to123456 发布于2006-6-7 10:22 1934 次浏览 17 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>我睇个阵,悟空变得好细个。好似GT个集甘细,不过唯一唔同就系我睇个集,距带条红色头巾,我睇完GT,全部无见过悟空有带头巾,除阿包个孙带左,其它集数都无。</P>
8 f6 A4 C* |+ _% w) n
- R% R' _) C9 D

已有(17)人评论

Laputa81 发表于 2006-6-7 16:57:46 | 显示全部楼层
<P>楼主你讲个个喺番外篇嚟咖!!!</P>  S7 Q8 a9 S2 x2 Z& \
<P>佢都喺叫悟空!!</P>1 Y, c3 E" a6 r7 f4 T
<P>不过喺第一代悟空个孙个孙嚟咖!!</P>8 q3 G6 \% n  L4 a& U' l( @
<P>片长1个钟(实际40-50分钟左右)!!</P>+ o9 X$ O# L- R9 a" j9 x8 b
<P>片名好似喺“4星珠——勇气的证明”!!</P>
to123456 发表于 2006-6-7 17:16:57 | 显示全部楼层
<P>唔系瓜?甘你有无个集啊?我想睇睇点架。</P>
Laputa81 发表于 2006-6-7 18:35:30 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>to123456</I>在2006-6-7 9:16:57的发言:</B><BR>
& r' G* D' l: b: N" S' y' G2 J<P>唔系瓜?甘你有无个集啊?我想睇睇点架。</P></DIV>( t" x; i" w+ c
<P>乜你未睇过嘅咩???
4 t" c& o, t# ~7 u- c! \/ n8 y4 s<P>咁你个主题又话睇过???</P>
kyoliang 发表于 2006-6-7 18:45:31 | 显示全部楼层
呢个应该系最后一集的龙珠来的了
to123456 发表于 2006-6-7 20:43:10 | 显示全部楼层
<P>我就系系D点歌台睇得几分钟,想稳尼睇晒距。</P>
hshcool 发表于 2006-6-7 20:45:48 | 显示全部楼层
Laputa81 发表于 2006-6-7 21:05:18 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>to123456</I>在2006-6-7 12:43:10的发言:</B><BR>
3 ~7 n, x/ A$ o; ?+ ~3 F! a<P>我就系系D点歌台睇得几分钟,想稳尼睇晒距。</P></DIV>9 Q$ G3 ^* b- c4 |  Q8 l3 D3 G
<P>哦····原来喺咁啊??? & h! Q% p2 H; J! V' F
<P>我有VCD!! - k5 s5 b% h5 K2 h+ A6 {$ _
<P>不过条件所限!!! 7 E1 G: f5 n- s
<P>我啉我传唔倒吡你喇!!!</P>
& _( b3 l  `5 c4 w+ Q4 [" h% O<P>或者你可以去外面揾吓GT全套嘅版本吖!!!</P>9 U0 L8 Y) U# O9 s* W/ `& ]
<P>里面应该会有埋剧场版、番外篇咖!!!</P>
ilovemac 发表于 2006-6-7 22:42:11 | 显示全部楼层
我都几想睇````````````````````````
yin 发表于 2006-6-7 23:27:19 | 显示全部楼层
<P>我之前見到好多人分ar~~</P>/ C3 i3 K$ a4 O* i
<P>現在有冇就唔知了~~</P>
webrabbit 发表于 2006-6-7 23:45:24 | 显示全部楼层
龙珠有好多季,而且好大。我都DOWN左接近成个月。
an3youxi 发表于 2006-6-9 00:26:40 | 显示全部楼层
<P>我都想要睇果一集啊,你有冇种啊?</P>
12下一页