[讨论]有冇睇过《近所物语》哩出动画啊?

yyyrap 发布于2006-6-7 07:21 1954 次浏览 12 位用户参与讨论   [复制分享主题]
大家有冇睇过《近所物语》哩出动画啊?
: m3 J: q* g/ B2 c& `$ O: W: @4 l以前香港的电视台放过噶!D人物整到好鬼高好鬼瘦咁嘅!
! \4 I( T# o( S$ P% Y, V
; L, U* J6 D+ \8 \) r

已有(12)人评论

Laputa81 发表于 2006-6-7 16:54:19 | 显示全部楼层
<P>咁多人问喱套动画嘅???</P>
6 Q+ U5 [) y, a/ P: }0 H+ Y6 Y<P>真喺咁好睇嘅咩????</P>
hshcool 发表于 2006-6-7 20:52:36 | 显示全部楼层
HTF 发表于 2006-6-7 21:13:27 | 显示全部楼层
<P>无睇过啊</P>
ilovemac 发表于 2006-6-7 22:36:06 | 显示全部楼层
<P>听过</P>: C* u$ j, u6 `
<P>但冇睇过</P>" j9 U" Q5 [' M% E* _  c7 T
<P>无知好吾好睇??</P>
kaho123 发表于 2006-6-8 01:11:52 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>yyyrap</I>在2006-6-6 23:21:54的发言:</B><BR>大家有冇睇过《近所物语》哩出动画啊?<BR>以前香港的电视台放过噶!D人物整到好鬼高好鬼瘦咁嘅!<BR><BR></DIV>2 p4 W; o6 S; o8 e$ o+ `& {
<P>近黎有下載日文版黎睇,,<FONT color=#f73809 size=5><STRONG><U>超級正*</U></STRONG><FONT color=#000000></FONT><BR><FONT color=#000000 size=2>勁鍾意睇...故事勁正..每集睇到都唔覺悶..<BR>因為故事集合了愛情,,搞笑,,感動,,時裝內容等等..<BR>所以令到個故事勁正,,勁好睇...</FONT></FONT></P>
2 y( _  I9 a2 c1 R! }# ]& ^<P>另外你所說的人物好高同好瘦,,<BR>這個是矢澤愛(NANA作者)的畫風</P>
gal 发表于 2006-6-8 03:08:21 | 显示全部楼层
有吗,不太记得了.
小小恶魔 发表于 2006-6-8 03:43:38 | 显示全部楼层
<P>依加日本方面出紧DVD啦!?等下啦!!</P>% p( Q7 T$ ]+ F" M
& _( c- e  A; K2 }
<P>以前咪 本港台 播啊?!</P>
kaho123 发表于 2006-6-8 05:08:49 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>小小恶魔</I>在2006-6-7 19:43:38的发言:</B><BR>
- r( {! \2 @( n# {3 [2 n<P>依加日本方面出紧DVD啦!?等下啦!!</P>5 v7 o2 u: Y4 a" h
<P>以前咪 本港台 播啊?!</P></DIV>
9 g3 [4 [+ f& Y<P>我想話比你聽近所物語的日版DVD已經o係上年出哂啦....<BR>沒錯,,以前在ATV播過...<BR>如果大家想看的話,,可以到以下網址下載<BR>暫時字幕組做字幕做到第14集,,,<BR>http://s.greedland.net/s.g?k=%E8%BF%91%E6%89%80%E7%89%A9%E8%AF%AD&amp;c=gs_all</P>
熊仔餅 发表于 2006-6-8 07:10:05 | 显示全部楼层
<P>有丫```</P>
. b0 ?, h) \+ k' L
moschino 发表于 2006-6-8 08:36:54 | 显示全部楼层
<P>有啊```````</P>
- z4 b- ], m/ M: U4 G9 A1 Q<P>幸田实果子</P>+ k' u' E/ {, n8 p9 }0 l4 u
<P>我有呢套漫画啊~~~~~~~`</P>8 C% S: V3 X0 ?) _9 k6 b
huang 发表于 2006-6-8 22:54:42 | 显示全部楼层
无印象,吾记得了
12下一页