[吃喝玩乐] [吹水]几经辛苦终于吡我捉到只凤尾鸡嘞!!!!!

Laputa81 发布于2006-5-8 01:35 2183 次浏览 50 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P><FONT color=#c16bfa size=5>好鬼钟意个只鸡啊!!!!!!</FONT></P>
9 ~$ o& |/ V  |# \<P><FONT color=#c16bfa size=5>顺便捉咗几只白脊狼添!!!!!!</FONT></P>
, C: P: T5 I. @' [1 l' W3 {. G6 ~2 c<P><FONT color=#c16bfa size=5>可惜未够称捉翡翠鸡·······</FONT></P>

[吹水]几经辛苦终于吡我捉到只凤尾鸡嘞!!!!!

<BR>

<BR>

已有(50)人评论

jczcyx 发表于 2006-5-8 01:36:18 | 显示全部楼层
唉~~巴闭啦喇你。。。
二月枫 发表于 2006-5-8 01:37:55 | 显示全部楼层
有无走私鸡先
龍翔九天 发表于 2006-5-8 01:45:46 | 显示全部楼层
水神专瞄住D鸡??
jczcyx 发表于 2006-5-8 01:51:41 | 显示全部楼层
捉鸡也疯狂。。。
mc238 发表于 2006-5-8 01:54:00 | 显示全部楼层
咁鬼牛精,纯属死好命.
eva 发表于 2006-5-8 01:55:16 | 显示全部楼层
楼主你宠物仲未转生噶?
zhuwang 发表于 2006-5-8 02:01:09 | 显示全部楼层
<P>81你甘中意点鸡加</P>
' a9 @' b* b! _+ h; T8 O<P>市场好多拨!!</P>
+ Y3 `+ C, i; p+ Z9 @/ P<P>哈哈!!</P>
chansun 发表于 2006-5-8 02:04:21 | 显示全部楼层
<P>今日吉仔都无只,想鉴定都鉴吾到了...81你加油了!!!</P>1 g+ y  ]4 D9 _% r/ U
<P></P>
Laputa81 发表于 2006-5-8 02:15:52 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>jczcyx</I>在2006-5-7 17:36:18的发言:</B><BR>唉~~巴闭啦喇你。。。</DIV>; f# y) X5 ~# B! g+ ]2 v
<P>一般地啦!!!!!!!</P>
Laputa81 发表于 2006-5-8 02:17:35 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>二月枫</I>在2006-5-7 17:37:55的发言:</B><BR>有无走私鸡先</DIV>/ `" u2 i0 \% ]$ V
<P>喱D嘢唔好揾我!!!!!
0 Z. A5 e+ e2 u/ R# d4 x<P>我喺唔做D咁嘅嘢嘅!!!!!!!</P>
hery 发表于 2006-5-8 02:20:54 | 显示全部楼层
<P>81你真是抓鸡能手啊~~~~~~</P>; N( r2 J3 |, U: |( g- B' {' G" t( Q
<P>俺见到就调头走啦~~~~</P>
2 L2 Q1 }8 B; A7 ^" x# f5 a
12345下一页