[生活百科] 今日起身,头晕身冷喉咙疼痛全身乏力!可能发烧了。都难昨天搞太激拉!

toy1986 发布于2006-5-3 21:16 3069 次浏览 27 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Laputa81 发表于 2006-5-3 23:43:10 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>红枫</I>在2006-5-3 13:54:21的发言:</B><BR><BR>
; t/ ~8 {& e; q: T8 X7 ~! l0 W<P>俾张保单你咯~~~<BR>+ o7 `5 Y- G$ K' b
<P>保险业有得做啊<BR>
5 s, P6 C, n& ~1 t<P>依度~~</P></DIV>
# Y: T5 |1 J& n! l  D5 l<P>保单??????
, P4 G1 x& ~+ _) `! X6 o2 y$ d) ?& b<P>Sells喱行唔啱我·······</P>
chansun 发表于 2006-5-3 23:52:49 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>toy1986</I>在2006-5-3 13:16:05的发言:</B><BR>0 p5 a. b+ A9 M( i4 g$ {6 a7 n1 o% H
<P>哎,好辛苦。想训又训唔到甘。全身软软,思维迟钝。</P>
: T; B, D# i9 `2 L. g) f<P>外面仲落大雨!</P></DIV>4 Z7 n* K* O4 A( M% _
<P>我寻晚都叫你吾好甘紧张,甘激动噶啦!!!挂住免战牌先啦!!!</P>
X-105 发表于 2006-5-4 01:25:50 | 显示全部楼层
<P>甘呢几日都见5到你啦。</P>( k' s6 R, o* s% C' J3 j4 ]
划破夜空 发表于 2006-5-4 01:28:22 | 显示全部楼层
...........楼主D症状......我今朝都出现过........
lookdick 发表于 2006-5-4 01:54:18 | 显示全部楼层
系咯系咯..咁激伤身哇.!!
toy1986 发表于 2006-5-4 03:30:41 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>划破夜空</I>在2006-5-3 17:28:22的发言:</B><BR>...........楼主D症状......我今朝都出现过........</DIV>3 ?+ R  H) L  u% P
<P>我早上没唛事。下午先发作。' m7 M3 H6 l. R
<P>唔通你传染我噶?</P>
龍翔九天 发表于 2006-5-4 03:35:32 | 显示全部楼层
<P>小心身体哦……</P>
2 S7 E# d2 K1 X8 o+ E: k( ?3 n% E<P>你本来就要专职练宠了……琴日仲要做埋水王……</P>
8 }' e& _* e- D* i6 u* T<P>身兼两重要职务,病左都正常了……</P>
toy1986 发表于 2006-5-4 03:44:47 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>chansun</I>在2006-5-3 15:52:49的发言:</B><BR><BR>
0 [6 B: G" u7 t' h4 Z$ m<P>我寻晚都叫你吾好甘紧张,甘激动噶啦!!!挂住免战牌先啦!!!</P></DIV>主要系12点破完记录后。还完了成个钟的电车之狼R(新作)
猪C叮 发表于 2006-5-4 03:53:36 | 显示全部楼层
<P>会5会夸张佐D。</P>; ?7 D9 @/ w# Y9 [% U9 r: O9 K
<P>乜你甘 [削] 架。</P>
0 ~/ n8 k, H, N, y% ], c) p
quill 发表于 2006-5-4 04:13:16 | 显示全部楼层
<P>都叫了以后晤好玩D甘激的也噶~~~~</P>( L4 ?  |0 a% f! o
<P>下次晤好拉~~都话给你给D蚊针到中毒拉~~~中晒啊~~</P>
* u2 r* N( X- P6 a$ l! x<P>小心身体啊啊~~~~</P>
AWP 发表于 2006-5-4 05:43:40 | 显示全部楼层
<P>咁就中咗招?</P>
6 m/ b  k5 Q6 ~1 i9 G0 D, ~<P>咁你要保重身体咯。。。</P>4 i. x0 o, @: p
<P>有病就多啲休息啦</P>
toy1986 发表于 2006-5-4 17:02:35 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>quill</I>在2006-5-3 20:13:16的发言:</B><BR>" A  S1 \6 i1 D& s+ K
<P>都叫了以后晤好玩D甘激的也噶~~~~</P>! S- e( g5 p+ D( m  @2 ^
<P>下次晤好拉~~都话给你给D蚊针到中毒拉~~~中晒啊~~</P>
# N: Z$ M  N; G1 V# M$ e<P>小心身体啊啊~~~~</P></DIV>2 j$ e2 L2 o5 I) R0 @* B1 Y
<p>可能真系D蚊作怪。