[生活百科] [灌水]chansun答应破纪录就无条件show玉照噢。

猪C叮 发布于2006-5-2 09:20 4035 次浏览 101 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(101)人评论

toy1986 发表于 2006-5-2 09:23:14 | 显示全部楼层
唔洗甘激动噶。而且咒人地死系唔好D
X-105 发表于 2006-5-2 09:24:47 | 显示全部楼层
<P>你5发果张图上来得5得啊。</P>
chansun 发表于 2006-5-2 09:25:07 | 显示全部楼层
<P>洗吾洗揾我D相来做破记录既动力啊!!!</P>+ f. `# i: U) x  g
<P></P>
toy1986 发表于 2006-5-2 09:27:00 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>chansun</I>在2006-5-2 1:25:07的发言:</B><BR>
' \& u1 q0 E' u# b  B7 i<P>洗吾洗揾我D相来做破记录既动力啊!!!</P>
5 q! [# E3 K+ j& r  ~# n; y* I  S<P></P></DIV>
: p0 f8 c8 i# `8 W- R- ?$ L5 w<p>可以距睇中你。买定你靓仔呢
MJ 发表于 2006-5-2 09:29:40 | 显示全部楼层
<P>啱啱睇咗,破记录唔使预我</P>
猪C叮 发表于 2006-5-2 09:30:09 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>toy1986</I>在2006-5-2 1:23:14的发言:</B><BR>唔洗甘激动噶。而且咒人地死系唔好D</DIV>
& Z+ t6 h$ `+ t4 j% G3 ~<P>咦。我无好激动窝。) t8 f" |8 E) d
<P>无心诅咒人死啦。小小玩笑。无伤大雅噢。</P>
chansun 发表于 2006-5-2 09:32:30 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>MJ</I>在2006-5-2 1:29:40的发言:</B><BR>2 N2 f( {% ?  c( U. x
<P>啱啱睇咗,破记录唔使预我</P></DIV>
. W/ X* `! b" G6 F1 A<P>其他人无机会用你个方法啦,我已经锁住左了!!!</P>
猪C叮 发表于 2006-5-2 09:33:12 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>chansun</I>在2006-5-2 1:25:07的发言:</B><BR>
7 F/ z8 Q6 c, c& h, j! w3 B<P>洗吾洗揾我D相来做破记录既动力啊!!!</P>
' m: L# ?6 `% G" c% L<P></P></DIV>
( }; M. I8 |! n<P>嘻。无计。 8 A, f7 f- b- h( m5 o$ g! E
<P>1来想睇 2来要破纪录当然要有饵嘛。罗你来做做啦暂时。</P>
huang 发表于 2006-5-2 09:35:29 | 显示全部楼层
<P>有得睇好过无得睇</P>
MJ 发表于 2006-5-2 09:36:41 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>chansun</I>在2006-5-2 1:32:30的发言:</B><BR><BR>! s2 |9 |. ~2 Q1 S6 x: |7 v1 W
<P>其他人无机会用你个方法啦,我已经锁住左了!!!</P></DIV>
- M! e* X4 C2 J' f6 N. F. G/ |<p>睇嚟我害咗唔少人冇得见你个样,都係时候收声了
猪C叮 发表于 2006-5-2 09:38:13 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>toy1986</I>在2006-5-2 1:27:00的发言:</B><BR><BR>
% M8 x. o8 P" S. O$ }& p* \/ D<P>可以距睇中你。买定你靓仔呢</P></DIV>% A$ w" R/ L8 e
<p>% V. D( `2 E4 v! I+ G& c1 M- d
<P>哈。</P>$ L" a" @9 m/ ]
<P>我对论坛每个人噶相都好有兴趣吖。</P>
$ X- t* z3 m' H2 R& c<P>你噶我睇过啦。</P>