[吃喝玩乐] [贴图]我家靓仔吖。

猪C叮 发布于2006-5-3 19:53 1706 次浏览 34 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>我家靓仔吖。</P>4 H( B5 f% k0 `3 T) u' F
<P>史纳纱。小垃圾。</P>/ g, F4 P9 q% S- o  q
<P>快一岁大啦。足足20斤重。</P>

[贴图]我家靓仔吖。

[贴图]我家靓仔吖。
<BR>

已有(34)人评论

猪C叮 发表于 2006-5-3 19:56:46 | 显示全部楼层
<P>继续。</P>& o9 H+ a% q2 k! D2 s% d% r, Q

u! k3 t$ B; B: M$ ~# Y4 d! |<P>

[贴图]我家靓仔吖。

[贴图]我家靓仔吖。
<BR>

[贴图]我家靓仔吖。

[贴图]我家靓仔吖。
<BR></P>
jczcyx 发表于 2006-5-3 19:59:51 | 显示全部楼层
<P>真係邓只狗可怜...</P>" Q5 s$ ?' _' i7 @+ n0 S
<P>日日咁俾你虐待~~</P>
huang 发表于 2006-5-3 20:00:40 | 显示全部楼层
有得养狗甘好,我屋企就养吾到啦
龍翔九天 发表于 2006-5-3 20:00:43 | 显示全部楼层
<P>好得意的是……</P>" A0 G1 T2 |% r
<P>同样中意狗的某人路过……</P>
猪C叮 发表于 2006-5-3 20:07:18 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>jczcyx</I>在2006-5-3 11:59:51的发言:</B><BR>
; R. i% {$ p! |6 |2 x<P>真係邓只狗可怜...</P>7 h5 U# X4 I1 g0 S! P/ o5 M
<P>日日咁俾你虐待~~</P></DIV>$ x) s3 D* [# A, c# d5 f
<P>喂。讲乜吖。想c吖!?
1 J. Z, T+ B; j: Z# s<P>我对距都不知几好。 9 y. [! [; C# V
<P>除佐有时会经过旋转滑梯噶时候中意把距上去滑吓,吓一下距之外就无啦。</P>
猪C叮 发表于 2006-5-3 20:10:04 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>huang</I>在2006-5-3 12:00:40的发言:</B><BR>有得养狗甘好,我屋企就养吾到啦</DIV>% {& x, _# B. b/ E& i
<P>噢?# O+ I5 p0 z- N* p! h3 M
<P>屋企人5俾?; ~0 Z% S% \9 Z# m2 k4 N& L
<P>养狗仔带来好多乐趣,不过要付出好多心机,都5轻松噶。</P>
猪C叮 发表于 2006-5-3 20:13:15 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>龍翔九天</I>在2006-5-3 12:00:43的发言:</B><BR>! B/ {1 i9 h* i7 ~
<P>好得意的是……</P>0 g+ O3 X) l, A: L( v8 i
<P>同样中意狗的某人路过……</P></DIV>9 u* V* u' h$ Z# s9 p& {6 M
<P>系好得意吖。呵。 ' U4 u2 l4 p* f% L8 e
<P>点解你成日飘。</P>
Laputa81 发表于 2006-5-3 20:13:39 | 显示全部楼层
有钱人养嘅狗!!!!!!
龍翔九天 发表于 2006-5-3 20:15:26 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>猪C叮</I>在2006-5-3 12:10:04的发言:</B><BR><BR>4 k  @( z4 w$ Z
<P>噢?<BR>
" C! z. d0 d! z$ \* p& ]- W<P>屋企人5俾?<BR>& ?6 x% K; G* r5 G3 e3 o& y
<P>养狗仔带来好多乐趣,不过要付出好多心机,都5轻松噶。</P></DIV>
$ J: Y8 k  z* I( Z<P>
- X. ~! ~1 M& x8 o' R<P>9494……我屋企都唔比养啊……</P>! x2 r: X2 \  v6 H
<P>因为我同屋企人讲话,距地负责养,我负责玩</P>  D  E6 r4 }, ^
<P>所以就唔比养了……</P>
shingo 发表于 2006-5-3 20:23:36 | 显示全部楼层
服佐只狗咁得肯跟你呢
猪C叮 发表于 2006-5-3 20:24:28 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>Laputa81</I>在2006-5-3 12:13:39的发言:</B><BR>有钱人养嘅狗!!!!!!</DIV>
0 f6 y; Z  ^6 g2 F<P>哈。感谢改革开放。</P>
123下一页