[转帖][火影忍者][xivd][avi+rmvb][重發1-2集][日粵雙語]

傻仔一嗰 发布于2006-4-26 01:05 901 次浏览 5 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>[片名]火影忍者<BR>[總集數]未定<BR>[片小大小]190~210m+36m*2+120~165m<BR>[片子長度]每集約22分50秒<BR>[視頻格式]xivd-avi-rmvb(rm)<BR>[音頻格式]mp3*2+外掛ac3*2<BR>[種子期限]發布後三日內<BR>一至五十六集因為係重發,所以會同正式連載既帖分開<BR><a href="http://s.greedland.net/s.php?act=s&amp;k=ngyan1600&amp;os=t" target="_blank" ><FONT color=#333300>種籽,下載,完成人數可以係呢度睇,大約十~十五分鐘更新一次</FONT></A><BR>重要提醒:由於本人唔只發一套片,有可能一日要壓幾套動畫,而好多時就係我壓片時,會突然無哂種,所以而家訂下一個規定,壓片期間,一定會定bt,所以,希望壓片期間有人自動自覺幫手做種,如果係我做番做時發現無哂種,咁重發既集數就無限期停發,當然,有罰緊有獎,如果到時完成人數睇下面比例圖:<BR>(一切人數以貪婪大陸既即時資料為準<BR>小於20人完成就要有至小三個種<BR>多於40個,要有10個種<BR>多於80人,要有15種<BR>多於100人要有20種<BR>如果係我壓完片,繼續做種期間做到呢d條件既,下次發既同一套動畫就會變成一次四集否則無限期停發<BR><BR>第一集-渦卷鳴門出場!<BR>第二集-我係木之葉丸!<BR>
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复
</P>

i6Aqjp1F.torrent

35.59 KB, 下载次数: 1, 下载积分: 社区币 -5 星梦

[转帖][火影忍者][xivd][avi+rmvb][重發1-2集][日粵雙語]

已有(5)人评论

Laputa81 发表于 2006-4-26 01:25:31 | 显示全部楼层
<P>已有!!!!</P>8 ]8 n$ i: u1 g4 `7 g) {
<P>纯支持吓!!!!!</P>
enjoysi 发表于 2006-4-26 01:48:54 | 显示全部楼层
楼主有几多集?
傻仔一嗰 发表于 2006-4-26 03:30:09 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>enjoysi</I>在2006-4-25 17:48:54的发言:</B><BR>楼主有几多集?</DIV>- _3 t- V) h7 s7 N
<P>我一集都無..事關無曬...!!</P>
huang 发表于 2006-4-27 03:40:39 | 显示全部楼层
<P>哩个清晰度无之前果D甘高</P>
0 h) r1 v0 J. y5 o" k3 f: P
唔知 发表于 2006-4-27 19:58:50 | 显示全部楼层
<P>我下左1-100集的RMVB版,</P>
1 w, A& ~( A( g. {' [) _- }! d<P>前30集系640X480的,后面就系320X240,</P>
( d7 @& R6 B; C+ B( ~6 x0 t  z<P>觉得后面无咁清~~~</P>
! B) f; @4 s' D9 P+ N5 J<P>楼主你系几大啊??</P>