[生活百科] 唔知有冇人想睇蠟筆小王國呢?

hikaruyin 发布于2006-4-10 21:29 3341 次浏览 32 位用户参与讨论   [复制分享主题]
tandong 发表于 2006-4-10 22:20:02 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>huang</I>在2006-4-10 13:48:31的发言:</B><BR><BR>
/ W& J5 X; p. }<P>唔是挂<BR>7 e: `% s" x* D& O3 |" W
<P>有D甘架事</P></DIV>3 g6 T. {# t; N8 t1 S7 Y& m0 U; e7 V
<P>噢!不是呢套,是<STRONG>蠟筆小新啊!</STRONG></P>
蕾米莉亚 发表于 2006-4-11 01:26:16 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>hikaruyin</I>在2006-4-10 13:29:36的发言:</B><BR>
4 T1 m) ?* C8 Z% u, h<P>唔知有冇人想睇蠟筆小王國呢?</P>
8 {- [+ ]. `, z<P>我想遲下發完網球王子發蠟筆小王國!不知有冇人想要呢?</P>
+ C, z/ K: f/ K# O+ d2 Q! a<P>以免日後發了冇人要!哈哈!</P></DIV>
5 U  M% o6 {) Q) e3 }/ K; N3 `<P><FONT size=2>个名好熟,不过5记得系咩...</FONT></P>
sai520 发表于 2006-4-11 01:34:19 | 显示全部楼层
好像睇啊~~~~~~~~~~~发啦
龍翔九天 发表于 2006-4-11 01:57:58 | 显示全部楼层
<P>要啊要啊……不过最好就系有全部啦……</P>
+ |, O( s) Y% {0 U& {<P>超支持呢个发布……</P>
lookdick 发表于 2006-4-11 03:21:15 | 显示全部楼层
<P>有人发就多数都要噶啦!!</P>4 w$ D1 \  [. V1 ]  L5 G7 E8 ]! [
<P>唔系BT就!</P>
自由男孩1 发表于 2006-4-11 03:35:15 | 显示全部楼层
<P>乜唔喺蜡笔小新咩?</P>
* H: X. _; Z! S; B3 I<P>哩部嘢有百集架??</P>
ccpy8434 发表于 2006-4-11 06:41:56 | 显示全部楼层
是不是tvb粤语的?
samshen 发表于 2006-4-11 09:04:48 | 显示全部楼层
真是吾知道是咩类型噶动画.
Laputa81 发表于 2006-4-11 20:23:55 | 显示全部楼层
<P>我就唔喺咁钟意睇!!!!!!</P>
2 H6 K# o8 S" _7 i<P>不过喺绝对支持嘅!!!!!!!!</P>
lienli 发表于 2006-4-12 08:54:32 | 显示全部楼层
要,多多益善,少少无区。。。。。。
quill 发表于 2006-4-12 21:59:30 | 显示全部楼层
<P><FONT size=5>楼主啊~~~~~~~~~我要啊~~~我会帮你广大甘发扬下去~~~我D朋友都想要啊</FONT></P>- A2 _# h5 _) f( @/ m' N
<P><FONT size=5>如你发他地马上加入来好无啊~~~~~求下你拉</FONT></P>7 ~( i! R) r6 Y$ W2 \( y4 _
<P><FONT color=#cc00ff size=7>我想要啊~~~好我我我我好想要啊~~~强烈要求你发啊~~~~</FONT></P>
夢匯星 发表于 2006-4-13 06:17:39 | 显示全部楼层
我想要吖,你係咪有吖??