[生活百科] 有冇人想知點係IE同Flashget設置代理!

hikaruyin 发布于2006-4-7 21:43 1448 次浏览 12 位用户参与讨论   [复制分享主题]
有冇人想知點係IE同Flashget設置代理!3 W( z% R: I! n4 {8 g" V0 j
<P>因為我個人覺得上傳filefront比較方便,因冇限期同上傳快過mf</P>
( `9 K" I9 Y/ E4 C, R<P>但好像好多人都下得好慢同下唔到!</P>2 ~5 F; h6 b  y0 w$ Z' S- `8 j
<P>如多人想知的話我可以發一個教學帖!</P>

已有(12)人评论

chansun 发表于 2006-4-7 21:49:10 | 显示全部楼层
听,坐头位听添啵.
winsun 发表于 2006-4-7 21:49:17 | 显示全部楼层
我都想知道!边个高手可以解释下呢???
huang 发表于 2006-4-7 22:08:22 | 显示全部楼层
吾好架啦!你又用filefront,即系叫我吾使下架姐
Laputa81 发表于 2006-4-7 23:19:56 | 显示全部楼层
未搞过D咁嘅嘢啵·······
龍翔九天 发表于 2006-4-8 02:00:33 | 显示全部楼层
<P>相比教程之下……</P>5 s2 [+ E! d0 \/ l, h2 w  E
<P>觉得楼主多帖几个好用的代理更为实际……</P>
hikaruyin 发表于 2006-4-8 02:34:23 | 显示全部楼层
<P>但d代理過左一段時間可能就用唔到的了!</P>7 t" Y6 O/ d; K0 R
<P>發了都沒有用!</P>
lookdick 发表于 2006-4-8 03:16:47 | 显示全部楼层
系咯系咯..用FF下载好慢!!
龍翔九天 发表于 2006-4-8 03:22:11 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>hikaruyin</I>在2006-4-7 18:34:23的发言:</B><BR>
8 ~# {$ [: r' l! S6 O<P>但d代理過左一段時間可能就用唔到的了!</P>( x2 {6 V( E' a2 I( @8 r
<P>發了都沒有用!</P></DIV>
2 h* x# o2 l- p1 o  Z9 X$ Z% B0 ^/ X<P>% r* q( J$ Q; I4 ^
<P>起码一放出黎down果阵可以快D嘛……</P>
5 q" X6 Y! C% {<P>……无视我的建议吧,都系睇下其他需唔需要教程呢……</P>
youxiwang 发表于 2006-4-8 03:33:32 | 显示全部楼层
<P>绝对支持啊,再希望俾D快嘎代理了</P>
youxiwang 发表于 2006-4-8 03:34:06 | 显示全部楼层
<P>绝对支持啊,最好再俾D快嘎代理啦</P>
幻影傳說 发表于 2006-4-8 04:31:07 | 显示全部楼层
我都想知喎
12下一页