4/1 粤语铁人28第一集.MPEG

neo28 发布于2006-4-2 01:40 2328 次浏览 30 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>【動畫名稱】:铁人28<BR>【集     數】:1集<BR>【文件類型】:MPEG<BR>【文件大小】:224M<BR>【放種時期】:1天<BR>【語  言】:粵日語<BR>【錄影版本】:</P>
) I3 X0 F$ h( C- o4 M<P><FONT color=#0000ff>請大家下載Torrent後,緊記幫手做 SEED<BR><BR>轉貼時請注明:粤漫社加原创人名</FONT></P>0 D- W8 |# h* k9 N# f$ H! C
<P>

</P>4 @" |' [! Y. [6 F
<P><BR>[UseMoney=100]</P> YR2c1GyJ.torrent (5.54 KB, 下载次数: 7)

已有(30)人评论

zhuwang 发表于 2006-4-2 01:44:37 | 显示全部楼层
<P>第一个来支持!!</P>
hikaruyin 发表于 2006-4-2 02:09:04 | 显示全部楼层
<P>支持下先!</P>
gal 发表于 2006-4-2 03:23:20 | 显示全部楼层
支持一下,但格式太大了.
mc238 发表于 2006-4-2 03:53:11 | 显示全部楼层
<P>得一集,唔过瘾.</P>
木木 发表于 2006-4-2 04:50:40 | 显示全部楼层
看图楼主那个是最旧那个28号吧,新28中也有旧的28出现,这个是旧的吧
sandy112 发表于 2006-4-2 04:52:50 | 显示全部楼层
100元太贵了呀!!!
傻仔一嗰 发表于 2006-4-2 07:48:30 | 显示全部楼层
相信好少人買 ..100蚊一集..好瘌利啫..&gt;!!
vegetaboy 发表于 2006-4-2 08:31:43 | 显示全部楼层
<P>敢买的人少,速度没保证,而且只做一日种,恐怕可能永远都不会有人能下载完!</P>
neo28 发表于 2006-4-2 10:22:52 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>vegetaboy</I>在2006-4-2 0:31:43的发言:</B><BR>2 t, {3 r6 t; Q  W- j" ~
<P>敢买的人少,速度没保证,而且只做一日种,恐怕可能永远都不会有人能下载完!</P></DIV>+ d: }4 |1 x1 k" ?' c
<p>224M的片1日都未下完你不要下BT好过啦~
傻仔一嗰 发表于 2006-4-2 10:36:54 | 显示全部楼层
<P>呵呵..咁又講得誇張咗D....一日肯定下載完啦..除非妳52K上網啦..^_^</P>, T  X  C' |' O: X) ?9 h2 t
<P>樓主我建議妳睇下有幾多人要或者價錢講岀來.如果討論多人要價錢有好噶話先發啦..</P>+ c* J8 U: W8 Q' H* k9 P1 f2 E
<P>依傢100蚊無邊個會要噶啦..除非真係好中意哩套片啦..</P>
8 t- p5 I/ Y; @# R# V" Q& H
lucom5 发表于 2006-4-2 15:13:44 | 显示全部楼层
这片子好想要,是最早的铁人28好似是ATV以前播过的,是经典之作,不过100大元实在。。。。。
123下一页