星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

唔知过年果几日会唔会出去,趁上左离同大家拜个早年呀^^

aaannnnnn 发布于2006-1-27 20:17 1237 次浏览 12 位用户参与讨论   [复制分享主题]
祝读紧书的下年学业更加进步,做左野的下年个个发财!

已有(12)人评论

Laputa81 发表于 2006-1-27 21:01:49 | 显示全部楼层
<P>你连年尾都仲咁忙!!!!!</P>! e6 l, ?; ]. l8 W* G
<P>肯定发到猪头咁啦!!!!!!!!</P>
Kiver 发表于 2006-1-27 21:46:24 | 显示全部楼层
<P>又读书又做野的一年咯~~~</P>0 b7 L: r8 p7 {7 q' \! ~
<P>两个都收晒啦~</P>
mitsukik 发表于 2006-1-27 22:17:28 | 显示全部楼层
<P>承你貴言……大家甘話啦</P>
$ ~  m# ^5 D* P. N6 N) x( F3 a# p' S! i<P>我都係到祝大家新年快樂</P>
- K* J( `, v/ E3 O" N/ H<P>拜個早年</P>
mc238 发表于 2006-1-28 00:53:06 | 显示全部楼层
<P>楼主有心了,咁快就拜年.</P>. L0 h/ n4 b0 F$ r1 d% H
<P>大家咁话,万事盛意,心想事成.</P>
Laputa81 发表于 2006-1-28 01:25:26 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>红枫</I>在2006-1-27 13:46:24的发言:</B><BR>
2 z; Q" K0 y6 g. N9 h8 Y, l. U<P>又读书又做野的一年咯~~~</P>
+ b. _9 g: ?; N6 k& N  O<P>两个都收晒啦~</P></DIV>
: H' Z8 u2 `9 B5 e6 J, B. k<P>过渡期??? " `2 z  T1 w1 d
<P>咁咪好啰!!!!! 1 \' h- j$ n3 X) d0 r8 C* e+ _
<P>打破常规嘞,毕业不=失业嘞!!!!!!!</P>
yoyozhang 发表于 2006-1-28 07:51:35 | 显示全部楼层
恭喜发财阿
huang 发表于 2006-1-28 07:58:14 | 显示全部楼层
祥祥狗狗
狗年平安
peony 发表于 2006-1-28 17:32:00 | 显示全部楼层
败个早年:祝大家万事如意,事事顺利.
哈哈~~大家都系甘话,身体健康
二月枫 发表于 2006-1-28 19:58:59 | 显示全部楼层
一帆风顺
12下一页