[灌水]次次我买彩票都吾中噶!今次终于中拉!

zhuwang 发布于2006-1-19 04:12 1896 次浏览 24 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(24)人评论

angelzhou 发表于 2006-1-19 04:21:12 | 显示全部楼层
<P>你威啦...</P>( Q3 a: C) `2 e4 e* V- v( [! j
<P>哈哈...</P>
& E' v  }2 [" K' j8 S4 C5 |, ?# r0 I3 ~<P>下次到我啦..</P>
zhuwang 发表于 2006-1-19 04:33:16 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>angelzhou</I>在2006-1-18 20:21:12的发言:</B><br>
, M0 g9 H* I% a* `% {<P>你威啦...</P>! `: p# F2 ]) }+ y
<P>哈哈...</P>
; D) U# x* c+ Q% O<P>下次到我啦..</P></DIV>  i  H* E/ K$ m1 W
<P>我都跟你学野噶!!你次次都甘好采我得1次中咋!! <br>* i. {8 n2 L( P; D
<P>所以要向你学习学习多点完彩票噶经验拉!有无下我只为吃龙少爷啊!我更新到第16-17集拉!</P>5 ]) g$ U* s. w( i6 z$ c1 s  N( M0 S- b

7 z7 O6 C8 k0 o% u( Q& ], C
haydenbit 发表于 2006-1-19 04:37:16 | 显示全部楼层
你地就爽啦,我一次都沒有中過!
huang 发表于 2006-1-19 04:37:18 | 显示全部楼层
我都未中过,好惨啊!!!
ggoggo 发表于 2006-1-19 06:34:35 | 显示全部楼层
之前中咗几次,依家一次都唔中
AWP 发表于 2006-1-19 06:35:57 | 显示全部楼层
<P>无买咯~~~</P>
: k2 J! W9 Z2 a' P, E7 E7 x" c) m<P>中噶机会好微.........</P>
AWP 发表于 2006-1-19 06:37:01 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>zhuwang</I>在2006-1-18 20:33:16的发言:</B><BR><BR>
6 L- H9 X$ k; H* v# r% i" c<P>我都跟你学野噶!!你次次都甘好采我得1次中咋!! <BR>
; r1 z8 X  ]+ K<P>所以要向你学习学习多点完彩票噶经验拉!有无下我只为吃龙少爷啊!我更新到第16-17集拉!</P><BR></DIV>
9 n  I  c  d6 a% o: J. f3 ]7 }, R<P>我当然有下啦。。。
  k) T4 |, ^( w1 U' h<P>晚晚做几个钟噶种添啊~~~~</P>
mc238 发表于 2006-1-19 08:50:06 | 显示全部楼层
仲未轮到我,真係无天理.
我买佐10几次先中一次
Laputa81 发表于 2006-1-19 19:23:04 | 显示全部楼层
<FONT size=5>我仲未开斋啊阴功!!!!!</FONT>
lion9771 发表于 2006-1-19 19:45:46 | 显示全部楼层
中还中啊,回晤回到本先???
123下一页