好想再睇番“高立的未来世界”啊!!!!!!

Laputa81 发布于2006-1-11 20:54 1442 次浏览 10 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>我揾咗好耐都揾唔到,铁鞋都踏穿咗!!!</P>& m2 G" I8 |* s4 N
<P>好唔容易响喱度揾到个粤语版,Down咗少少就突然断晒种········</P>
; K, m4 s2 b& e0 O: G<P>啊········!!!!</P>
% j$ v* ~# X: |- ^( _- ^<P><FONT color=#d52bd5 size=6>无阴功啊!!!!!!!!</FONT></P>9 q  O6 \& {0 s8 {" y0 \) E" o
; Y4 q% M" K' i+ p! Z/ c6 P5 B

已有(10)人评论

huang 发表于 2006-1-12 00:25:09 | 显示全部楼层
<P>我都帮你唔到了</P>' S, W# Z5 m/ q% W" {" l# C$ A
rx-rider 发表于 2006-1-12 00:26:59 | 显示全部楼层
<P>我记得日语版的dvd是出过1次的。 </P>' r# x) _9 F$ n& u- y4 S
<P>粤语就没有。</P>
hikaruyin 发表于 2006-1-12 01:21:23 | 显示全部楼层
無幾耐之前電視曾經做過
Laputa81 发表于 2006-1-12 02:57:24 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>rx-rider</I>在2006-1-11 16:26:59的发言:</B><BR>
' F* p% N2 B0 |3 j  }<P>我记得日语版的dvd是出过1次的。 </P>
. C' f0 b( Z' G# \8 v. G# x<P>粤语就没有。</P></DIV>
9 F) o0 H/ G/ m3 I7 r& a<P>咁咿咖仲有无啊???</P>
二月枫 发表于 2006-1-13 08:17:44 | 显示全部楼层
咪来架???未听讲过
tellyz 发表于 2006-1-13 09:58:25 | 显示全部楼层
是咩黎架!有无图片睇下啊
Laputa81 发表于 2006-1-13 18:03:55 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>tellyz</I>在2006-1-13 1:58:25的发言:</B><BR>是咩黎架!有无图片睇下啊</DIV>
: c0 T9 }0 v7 `5 G# l6 u& a<P>早期嘅宫崎骏动画,大概喺90年代初······</P>
smarms 发表于 2006-1-13 18:16:12 | 显示全部楼层
某D商出过这碟,不过只有日语和普通话,没粤语,所以我帮你唔到
tonyhk 发表于 2006-1-13 18:39:30 | 显示全部楼层
一共26集,几好睇!
ddfans 发表于 2006-1-15 21:26:52 | 显示全部楼层
那是什么动画哦??有图片吗?