[原创]幽遊白書 97、100-112[粵語](修复版),98-99[日语]

citylyz 发布于2006-1-7 00:58 2960 次浏览 49 位用户参与讨论   [复制分享主题]
citylyz 发表于 2006-1-7 04:59:38 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>傻仔一嗰</I>在2006-1-6 19:21:53的发言:</B><BR>7 f4 M6 P2 n/ B! D6 `" m: E- Y
<P>20蚊唔过分....有的修复就OK啦..!!</P>
1 |1 M# S8 [! T<P>neo28放噶001咪就係98-99粤语咯..</P><BR></DIV>6 N+ w+ D1 f: V; _( P
<P>neo28放噶001,是我分割成97,100,101,我對照過,真的是缺少98和99集。</P>
citylyz 发表于 2006-1-7 05:04:36 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>victoryin</I>在2006-1-6 20:08:09的发言:</B><BR>, \, j. l7 e; A# W5 H
<P>如果個個帖都要錢</P>
% i* d& ]# B/ t1 P  o! v0 u8 B<P>遲早人人都為錢而發帖</P></DIV>. q1 X. {' X' H3 y: v; Y8 U& T
<p>如果是轉貼,我是從來不收錢的,因爲是原創,並且文檔有問題要修複,花了一點精力,收少少錢,唔是好過分吧!!!
傻仔一嗰 发表于 2006-1-7 06:05:16 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>citylyz</I>在2006-1-6 20:59:38的发言:</B><BR><BR>
; C7 i" Y7 }2 S% O8 P<P>neo28放噶001,是我分割成97,100,101,我對照過,真的是缺少98和99集。</P></DIV><FONT style="BACKGROUND-COLOR: #f3f3f3">咁眞係暈死啦....又唔知佢幾時在補番呢...!!!</FONT>
夜之影 发表于 2006-1-7 06:13:08 | 显示全部楼层
<P>吾系收10蚊咩?点解20呀~~~点都好啦~~~多谢先讲</P>
傻仔一嗰 发表于 2006-1-7 06:13:22 | 显示全部楼层
咪係囖..收妳少少錢咁大意見..妳可以唔買噶..無人逼妳買噶..!!!
WINDSEED 发表于 2006-1-7 06:41:06 | 显示全部楼层
买咗套碟就係魔界篇睇唔到,好多谢你啊=^_^=
marb 发表于 2006-1-7 06:49:18 | 显示全部楼层
我本来想下完之后看看是真还是假的!!不过钱都比了仲想点多谢啦!!
huang 发表于 2006-1-7 06:53:19 | 显示全部楼层
暂时无盘下,入来支持下
citylyz 发表于 2006-1-7 07:03:34 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>marb</I>在2006-1-6 22:49:18的发言:</B><BR>我本来想下完之后看看是真还是假的!!不过钱都比了仲想点多谢啦!!</DIV>; Z. G" Y. z9 j. ^8 c% k) `
<P>絕對是堅野,不過有兩集是日語,比較遺憾!!</P>
终于连载完毕啦?
bonjour 发表于 2006-1-7 09:39:00 | 显示全部楼层
got to pay again ah ...
neo28 发表于 2006-1-7 20:22:55 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>citylyz</I>在2006-1-6 16:58:00的发言:</B></DIV># u* _4 M  M2 l; q* Q( W2 ]
<DIV class=quote><STRONG><FONT color=#0968f7 size=3> 原版由neo28提供。但第2、3集由我修复,并分割为14集,并提供缺少的两集(日语)。由于修复都搞了我2日,我想收翻10蚊辛苦费,大家都不会有意见吧!希望neo28能提供98、99集的粤语版。</FONT></STRONG></DIV>
. ^  T# F" Q9 W* K' @<P>
& V+ I7 b2 F) c) Z# b<P><STRONG><FONT color=#000000></FONT></STRONG></P><BR></P>4 D6 C- Q; m6 r6 V: Q! {
<P>先多谢你帮我分割啦~你话我只碟少左2集我睇过系小左~以前套VCD版有个几集不过呢........删左咯~" s2 z5 T" }6 j2 _# f! t
<P>不过我会尽力稳稳噶~</P>