[推荐]我好喜欢的歌曲.[雪狼湖]流星下的愿-张学友 & 许慧欣

人鱼旋律 发布于2005-10-28 05:26 3545 次浏览 55 位用户参与讨论   [复制分享主题]
ekj 发表于 2005-10-29 19:20:12 | 显示全部楼层
[URL=9 y( z2 s) K* W) S

" [" N: A2 A! X; H我有一次好似见到 CD+VCD ....
) `7 O1 p$ k& l; p8 r1 i5 r6 I+ z) P' l: l1 ]
不过 因为学友啲歌已经好多.冇买....
) O$ @5 p( v4 V% W6 Z1 K+ B+ T6 p1 f% t) S
不过感觉应该唔系舞台剧来嘅...可能系 卡拉OK 来嘅.......]
0 t% H) [2 I6 T' \& L
( d: l  V5 @4 S* H% M; I' Y我有一次好似见到 CD+VCD ....% h# Y/ D% E  P* {: }
* Q. C* o/ Z# v4 |6 a+ n( K
不过 因为学友啲歌已经好多.冇买..... t* g3 Q% @: q8 h# H4 A

) |. F, H, Q; S& s% x不过感觉应该唔系舞台剧来嘅...可能系 卡拉OK 来嘅.......[/URL]
小稀 发表于 2005-10-29 19:27:39 | 显示全部楼层
55555555,睇怕我都係没得睇噶啦~~
leungch 发表于 2005-10-29 22:04:51 | 显示全部楼层
你讲嘅果首歌应该陈洁仪唱得好听过许慧欣
ekj 发表于 2005-10-29 22:21:59 | 显示全部楼层
[URL=
3 X% j$ l) T5 K4 X) W6 A4 Y. T7 w7 I5 U8 ^
不是 陈洁仪唱的吧.....% l! K% ?6 w; i' i9 N

# o$ J7 }( h. ?6 P4 A1 X+ {6 G9 z应该是 花與琴的流星 張學友 和 陳嘉露 唱的 .....]
* [8 E' U" m4 K, x. y) N- T. ?3 J
7 H- U; D% ]7 s+ `) d) t2 |不是 陈洁仪唱的吧.....) f+ J( T6 ]6 M( y# F" |$ I
5 c0 v* D0 B# w+ S
应该是 花與琴的流星 張學友 和 陳嘉露 唱的 .....[/URL]
尋夢 发表于 2005-10-29 22:41:25 | 显示全部楼层
我要聽聽先得啦
pork 发表于 2005-10-29 22:56:17 | 显示全部楼层
以下是引用小稀在2005-10-28 23:33:58的发言:[BR]ER,我听嗰时已经好耐之前啦,好旧咯!!!
AWP 发表于 2005-10-30 04:24:51 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>小稀</I>在2005-10-29 0:20:00的发言:</B><BR>听森美小仪咯,实好笑!!!!!!</DIV>' G" Y7 Y% S* ?( U
<P>你又吾教我点收HK喔。。。。。。</P>
小稀 发表于 2005-10-30 08:48:03 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>AWP</I>在2005-10-29 20:24:51的发言:</B><BR><BR>; n# h' j; ]& {4 _# [0 C% p
<P>你又吾教我点收HK喔。。。。。。</P></DIV>, J$ c1 w" m+ B3 ~( g
<br>森美小仪呢D有得DOWN返来听噶嘛@!!!!!!!!!