[讨论]如果你目击一强奸犯正在袭击一女路人.你会...

洪仔 发布于2005-8-16 20:43 3290 次浏览 68 位用户参与讨论   [复制分享主题]
颠颠德德 发表于 2005-8-16 16:01:36 | 显示全部楼层
不如先奸左~~当无野到~~~事后再同人地报警
啵啵潴 发表于 2005-8-16 16:46:00 | 显示全部楼层
D男既全部都系淫贼...
蓝加 发表于 2005-8-16 17:32:17 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>啵啵潴</I>在2005-8-16 上午 08:46:00的发言:</B><BR>D男既全部都系淫贼...</DIV>: ?9 A4 v- E7 ]- }# h  o! B  u9 y8 b
<P>唔使介意,依家系老作梗天方夜谭。</P>
洪仔 发表于 2005-8-16 18:05:21 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>全職獵人</I>在2005-8-16 上午 06:09:35的发言:</B><BR><FONT color=#ee11ee size=4>如果對方係一個人 我會等佢搞掂走左之後 我再埋去蒙住佢對眼先至…………</FONT></DIV>/ }$ i: |  E7 ?; m4 ]* V
<P>你都几识享受窝.搞掂佐再报警.就当无事甘睇热闹.这招高明啊.
. Y/ J: s+ C; Y3 h<P>不过你想无事都几难啦.因为你话等人(歹徒)搞掂佐之后你再埋去蒙住距(女)对眼.果时个女仔都见到你个样啦.你系难逃一死的.除非系杀人灭口啦.甘你都仲有生存的机会</P>
ceandyoyo 发表于 2005-8-16 18:35:41 | 显示全部楼层
我会自己过去 bo晕个"翻缄强"!
慢虾王 发表于 2005-8-17 19:23:49 | 显示全部楼层
<P>可唔可以直接上去打到条佬废咗跟住唔报警??`??係我我会咁做``````````先打到佢趴係度再慢慢将D手手脚脚D大关节逐个扭断``````我睇佢以后点生活```````搞搞阵啊啦``````````</P>
朋朋雯雯 发表于 2005-8-17 19:27:01 | 显示全部楼层
二.报警.上前阻止
foxの泪 发表于 2005-8-18 09:45:04 | 显示全部楼层
<P>点解甘多人都甘..变态噶</P>  x5 D; J6 _2 ?" ?! v6 c$ {; }1 z
<P>我觉得一般都会拣2噶拉~~~</P>' p6 C- Y+ G! T
<P>不过3都唔出奇..关我咩事姐~~系埋?</P>
猎人J 发表于 2005-8-18 10:51:34 | 显示全部楼层
<P>睇下个强奸犯有无打晕个囡仔先。。。。如果打晕咗。就渣录足打走佢~</P>+ i- b0 T! i! c3 F. @' y
<P>再自己来。。。。。。。。完事后报警。入佢数!</P>! w* H/ M2 ]: s8 k/ C2 a% k
<P>如果无晕。。。。。。就报警先,在阻止。</P>" Y2 L& j/ A, ^" R: G5 V; g4 w# Q
foxの泪 发表于 2005-8-18 10:53:17 | 显示全部楼层
呢个有人讲过拉~~~差不多姐
猎人J 发表于 2005-8-18 10:54:51 | 显示全部楼层
<P>差好多。。。。。。。。我呢个办法。。。。无露面。。</P>) e1 ~$ w% k9 n1 D8 M
<P>之前果D比人点相就扑街得。。。。。。。</P>
蓝加 发表于 2005-8-18 16:45:51 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>猎人J</I>在2005-8-18 上午 02:51:34的发言:</B><BR>
) G. f, |* g% W7 F$ a' K<P>睇下个强奸犯有无打晕个囡仔先。。。。如果打晕咗。就渣录足打走佢~</P>
' ]7 ~" o: @" e5 k, F- U<P>再自己来。。。。。。。。完事后报警。入佢数!</P>
4 `! @$ c+ Y2 i6 q' M$ B9 Z<P>如果无晕。。。。。。就报警先,在阻止。</P><BR></DIV>
1 P: ^! b) o, E<br>点知犯人被捉后,他指证你做的。