[原创][8.15]幽游白书TVB粵語版(VCD-RMVB)大概系54到70

fishman 发布于2005-8-15 12:32 2247 次浏览 47 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>今次发嘅系续上次嗰啲,集数参照过別的贴而更改过。画质唔系好清,中间有可能有遗漏嘅集数,中意嘅话可以下载.69集无法读所以无法上传 <br></P>
+ b3 b+ j' t# P' S/ m" k8 f3 x<P> 6KJDiaWI.torrent (49 KB, 下载次数: 53)

已有(47)人评论

Kiver 发表于 2005-8-15 12:34:57 | 显示全部楼层
想要DVD版本的啊~~~
237893 发表于 2005-8-15 12:55:08 | 显示全部楼层
<P>上次嘅集数错嘅,</P>
) G3 ?8 G6 y- G- l7 B<P>慢咗两集</P>
shuwang 发表于 2005-8-15 13:06:30 | 显示全部楼层
<P>不错的卡通噶!支持!</P>
Vincent78 发表于 2005-8-15 13:23:39 | 显示全部楼层
<P>多谢楼主的分享~I LIKE IT~</P>! a; p( S+ {/ r, s2 U# X, a
<P>THANKS FOR SHARING~</P>
5 K; ?4 Y+ F, n. Z0 i& _<P>单捞落黎睇下先~希望楼主可以做多几日种啦~</P>
4 x/ D2 ?: Q7 _1 m<P>THANK YOU VERY MUCH~</P>, [9 w+ e9 K: ?4 R! G) J3 W
<P></P>
dgansom 发表于 2005-8-15 13:36:32 | 显示全部楼层
多谢楼主的分享
tandong 发表于 2005-8-15 14:06:22 | 显示全部楼层
我要等DVD-AVI版本的啊
steven5 发表于 2005-8-15 14:12:23 | 显示全部楼层
感谢分享~
蓝加 发表于 2005-8-15 14:13:34 | 显示全部楼层
多谢晒楼主了!!!但你好似仲未发51同52集喔。
rrtam 发表于 2005-8-15 14:16:33 | 显示全部楼层
好野..謝謝
fishman 发表于 2005-8-15 14:55:37 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>蓝加</I>在2005-8-15 上午 06:13:34的发言:</B><BR>多谢晒楼主了!!!但你好似仲未发51同52集喔。</DIV>1 M/ Z& s$ r4 x6 L# Y7 a
<P> 其实上次我发嘅集数系慢咗两集,51,52就系上次嘅49,50。我呢个版本唔系好齐,要清晰嘅就等其它个发DVD嘅版本啦</P>
唔知 发表于 2005-8-15 15:04:10 | 显示全部楼层
<P>都来支持吓楼主先。</P>
1234下一页