打劫!你地中意漫画SHOW罗出来!!

foxの泪 发布于2005-8-8 11:41 1276 次浏览 14 位用户参与讨论   [复制分享主题]
可能系宜家大个佐眼光高佐
0 P, B, L6 \( J5 N8 D再睇漫画觉得画得都唔系好好。。。就算系以前好中意的都一样8 \7 c7 V! n! j/ X3 R5 o
我觉得对漫画的热情不断系度减少。救命啊~~~有咩漫画可以拯救我??

已有(14)人评论

紫舞枫林 发表于 2005-8-8 15:58:06 | 显示全部楼层
我不看漫画得,救不了你^_^ 一看漫画就觉头痛~
水之彩虹 发表于 2005-8-8 17:50:46 | 显示全部楼层
<P 0cm 0cm 0pt">首先想知你中意边类型的漫画<FONT face="Times New Roman">? </FONT>我可推介比你的<FONT face="Times New Roman"> ^^</FONT><BR>其实现今的漫画质素都颇为参差<FONT face="Times New Roman">, </FONT>所以热情转淡也无可厚非的<BR>个人喜好有天使禁猎区<FONT face="Times New Roman">(</FONT>哲理类<FONT face="Times New Roman">?)</FONT>和当现在遇到未来<FONT face="Times New Roman">(</FONT>校园<FONT face="Times New Roman">+</FONT>神奇力量<FONT face="Times New Roman">), </FONT>诗襟<FONT face="Times New Roman">my love </FONT>就<FONT face="Times New Roman">sweet </FONT>系的</P>
foxの泪 发表于 2005-8-9 08:21:59 | 显示全部楼层
以下是引用水之彩虹在2005-8-8 9:50:46的发言:[BR]<P 0cm 0cm 0pt">首先想知你中意边类型的漫画<FONT face="Times New Roman">? </FONT>我可推介比你的<FONT face="Times New Roman"> ^^</FONT><BR>其实现今的漫画质素都颇为参差<FONT face="Times New Roman">, </FONT>所以热情转淡也无可厚非的<BR>个人喜好有天使禁猎区<FONT face="Times New Roman">(</FONT>哲理类<FONT face="Times New Roman">?)</FONT>和当现在遇到未来<FONT face="Times New Roman">(</FONT>校园<FONT face="Times New Roman">+</FONT>神奇力量<FONT face="Times New Roman">), </FONT>诗襟<FONT face="Times New Roman">my love </FONT>就<FONT face="Times New Roman">sweet </FONT>系的</P>
咩类型都唔重要~最紧要系画得好~~中意D好Q好得意好搞笑的漫画...因为漫画就系娱乐噶嘛~~~
水之彩虹 发表于 2005-8-9 08:55:23 | 显示全部楼层
<P 0cm 0cm 0pt">要搅笑就多了<FONT face="Times New Roman">, hahaha</FONT><BR>不过我通常要搅笑到有点变态的<FONT face="Times New Roman">….-_-“</FONT><BR>推介如下<FONT face="Times New Roman">: bombom </FONT>演剧社<FONT face="Times New Roman">, </FONT>妄想改造人和小新<BR>正常点的有<FONT face="Times New Roman">keroro / 小丸子</FONT>吧</P>
foxの泪 发表于 2005-8-9 10:28:15 | 显示全部楼层
<P>变态先好~~~哈哈~完全放松啊~~</P>! A7 S$ V- g/ J. _( t1 {
<P>不过果D有点DB哦</P>
啵啵潴 发表于 2005-8-9 11:21:11 | 显示全部楼层
<P>草莓100%咯......</P>
; P, d5 b& [. u1 W" W
foxの泪 发表于 2005-8-9 12:40:07 | 显示全部楼层
.....我都想啊~同嘘嘘去睇啊?
3刀流 发表于 2005-8-10 01:06:08 | 显示全部楼层
<P>死亡笔记..........</P>
0 C: Q3 `# k5 j" d# }2 B2 w<P>交出来了.</P>
camby 发表于 2005-8-10 03:07:59 | 显示全部楼层
我就推...闪灵二人组
AWP 发表于 2005-8-12 01:10:41 | 显示全部楼层
<P>从来都不看漫画的说。。。。</P>( M: B7 Z( x* q, s* E- {& S
<P>所以冇得show....</P>
dongqq 发表于 2005-8-16 09:15:45 | 显示全部楼层
<P>睇漫画既时机随住你年岁既增长已经慢慢消退!</P>( T. I8 {  ^8 g; B: c' |! G
<P>大个左就慢慢会少睇果D既啦!</P>) c2 ~3 Q) a& l$ u* s( H
<P>欣赏能力强左之后</P>
& T4 e  ]/ ^# V& j; e+ q% O) [6 Y' j. @<P>非一般既漫画可以睇得上眼</P>
6 N* s- N0 I4 o) b6 S<P>呢个正常啊!</P>
12下一页