星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

【转帖】[8月8日][幽游白书][第001-040集][纯粤语][原装DVD转AVI版][DIVX][连载中]

Vincent78 发布于2005-8-6 16:19 6900 次浏览 187 位用户参与讨论   [复制分享主题]
tandong 发表于 2005-8-9 02:23:24 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>Vincent78</I>在2005-8-8 17:15:54的发言:</B><BR><BR>
; B' T* B7 x" O5 ?" V+ R/ O<P><BR>( I4 P& z) q' P  @
<P><STRONG>呢度並唔係你所講香港個邊D論壇, 人地唔回帖關我地乜事呀? 點解我要發帖呀? 如果只係為積分, 我響香港個邊D論壇發帖都得啦! 洗唔洗響呢度發帖呀! </STRONG>
! D( ?  {( F. f/ K<P><STRONG>我係為左睇人回帖而發帖! </STRONG><STRONG>我專登唔用回覆帖, 睇下個反應係點... 如果有好多人單撈, 但冇人回帖, 我就唔會繼續連載!</STRONG>  {/ K: y1 |8 Q# I0 ^
<P><STRONG>***** 順便講埋俾D淨係識得單撈但冇回帖的人 ****</STRONG></P></DIV>
1 G+ L" u& z7 e+ d. n7 t<br>楼主泡论坛泡得少,我转贴的经验,能有十分之一回复都算不错啦,回复就是力量,无人回复顶贴个论坛就是个死论坛,回复又可以同网友吹下水。论坛都鼓厉用功能贴啦,我转贴过来都是比D网友共享。
gigic79 发表于 2005-8-9 02:59:10 | 显示全部楼层
thx for shring
唔知 发表于 2005-8-9 03:37:23 | 显示全部楼层
<P>多谢晒楼主啦,</P>
. p; U# {  s2 g6 P+ ^<P>一定要支持。</P>
ideon 发表于 2005-8-9 04:02:13 | 显示全部楼层
究竟要点样先可以下载的?
ideon 发表于 2005-8-9 04:29:45 | 显示全部楼层
哗呢个贴要20分呀?唉!真是惨咯,要努力回复咯!
wdmzjzzcj 发表于 2005-8-9 04:32:55 | 显示全部楼层
下来看下!
milankzd 发表于 2005-8-9 06:05:48 | 显示全部楼层
<P>多谢晒啦,最好有全套</P>
3刀流 发表于 2005-8-9 06:18:40 | 显示全部楼层
<P>因为等得太耐....</P>' d# y& c( n, S* F
<P>所以就去买佐套DVD....</P>$ C: u+ c6 U% T1 \+ r- O+ n
<P>入手......享受ING</P>
well22222 发表于 2005-8-9 07:31:47 | 显示全部楼层

超正啊

超正啊,极度支持,一定要继续发下去直到结局啊, _  t, k, B' o) R
非常感谢!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ^  K+ L3 o" K0 T, A0 ]3 O6 y: G- q
请问从那里转贴过来的呢,希望能告诉我拉  G5 Y( a) m# s$ R& p* R
如果不方便请发邮件到我的邮箱well22222@163.com     ok_perfect_ok@yahoo.com.cn, K" m1 }. h9 ]: e& ~
有没有http://forum.p2pzone.org/这个网址的帐户啊,跟我分享一下拉,希望能与我联系拉
  `' K: l6 G+ p  v6 d总之谢谢你啦!!0 p3 h# k+ z2 d) {: M5 ~

* s5 y: p7 O/ h7 H: n  i
Dboykey 发表于 2005-8-9 07:56:51 | 显示全部楼层
感谢楼主!!!
crazypeng 发表于 2005-8-9 11:45:24 | 显示全部楼层
唔知今次会唔会断尾
sea1127 发表于 2005-8-9 12:01:24 | 显示全部楼层
GOOD.我想买套DVD珍藏啊.