星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

【转帖】[8月8日][幽游白书][第001-040集][纯粤语][原装DVD转AVI版][DIVX][连载中]

Vincent78 发布于2005-8-6 16:19 6902 次浏览 187 位用户参与讨论   [复制分享主题]
萧十一郎 发表于 2005-8-8 17:57:32 | 显示全部楼层
<P>甘好嘎野一定要顶!</P>6 G  T8 f" K6 C2 S9 i* E% c& K) W
<P>多谢晒!</P>
! z; U) O: m0 r1 Z, h1 k0 u# @<P>不过仲系中意AVI版,清好多.</P>
dgansom 发表于 2005-8-8 18:08:39 | 显示全部楼层
唔错啊!!支持
夜之影 发表于 2005-8-8 19:44:28 | 显示全部楼层
<P>我好惨呀`~~D积分俾减晒,整到我下吾到,都吾知点搞嘅</P>
lwsone308 发表于 2005-8-8 19:49:21 | 显示全部楼层
多谢,我等了很久了.
237893 发表于 2005-8-8 20:15:58 | 显示全部楼层
哈哈...正啊!!
jesssai 发表于 2005-8-8 20:40:45 | 显示全部楼层
多谢楼主啊
shuwang 发表于 2005-8-8 20:51:10 | 显示全部楼层
mc238 发表于 2005-8-8 22:08:19 | 显示全部楼层
睇截图好似係VCD画质。
fishman 发表于 2005-8-8 22:36:23 | 显示全部楼层
<P>你宜家系咪有40集后面嘅DVD版啊,如果有我以后就唔发我嘅VCD版本啦.</P>
Vincent78 发表于 2005-8-9 00:47:54 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>fishman</I>在2005-8-8 14:36:23的發言:</B><BR>
, J$ q6 r( R6 n  h& s<P>你宜家系咪有40集後面嘅DVD版啊,如果有我以後就唔發我嘅VCD版本啦.</P></DIV>$ o! s$ p' O# ~4 x
<P><STRONG>其實都冇乜所謂, 因為有D人好有要求, 淨係想要RMVB版, 可能貪個FILE細D啦! 其實, 你放你既VCD-RMVB版, 我放我既DVD-DIVX版, 我地應該唔會有衝突哩! 再唔係, 你可以單撈左個DIVX版, 轉做RMVB版, 再放出黎俾D咁有要求既人啦!</STRONG><STRONG> (註: 預計會繼續放埋其餘集數, 不過都要睇番有冇人回帖!)</STRONG>
( ]) V: z# W& ^: f<P><STRONG>****** 順便講埋俾D咁有要求既人 ******</STRONG></P>
Vincent78 发表于 2005-8-9 01:15:54 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>tandong</I>在2005-8-8 7:51:45的发言:</B><BR>
- V+ U. P4 ?: k<P>多谢楼主,收到33-40集啦。</P>" j# A8 `4 y3 \" A/ W
<P>“下载第25-32集既人都有廿人, 点解连十个回覆都冇呀?) ”在香港个边D论坛还多谢都无个添啦,你可以用回覆贴啊!!!</P><BR></DIV>
& O$ K' t1 x9 C- c& o* c$ B0 L) i6 b- d<P>
! f0 X8 \8 I0 J. v) W: `' e, u<P><STRONG>呢度並唔係你所講香港個邊D論壇, 人地唔回帖關我地乜事呀? 點解我要發帖呀? 如果只係為積分, 我響香港個邊D論壇發帖都得啦! 洗唔洗響呢度發帖呀! </STRONG>0 d( n8 x& u) I3 Z
<P><STRONG>我係為左睇人回帖而發帖! </STRONG><STRONG>我專登唔用回覆帖, 睇下個反應係點... 如果有好多人單撈, 但冇人回帖, 我就唔會繼續連載!</STRONG>/ {: o3 I( C; [3 n. w
<P><STRONG>***** 順便講埋俾D淨係識得單撈但冇回帖的人 ****</STRONG></P>
tandong 发表于 2005-8-9 01:29:59 | 显示全部楼层
楼主。DVD版出齐未啊?