[讨论][投票]论坛三站运行速度评分

Kiver 发布于2005-8-6 02:20 5002 次浏览 35 位用户参与讨论   [复制分享主题]
huang 发表于 2005-8-6 10:27:13 | 显示全部楼层
我觉得都系2号好,我用惯了

xihuanni 发表于 2005-8-6 19:28:24 | 显示全部楼层
我觉得二号站快D~!!因为。。。我一般都系上2号比较多D嘅~!

LAZY农夫 发表于 2005-8-6 20:38:58 | 显示全部楼层

2最快啊!

ggoggo 发表于 2005-8-6 20:49:22 | 显示全部楼层
2号快啊,3号比较慢

enjoysi 发表于 2005-8-7 04:39:02 | 显示全部楼层
我呢一般上1号,不过1号SQL经常更新后出错就上2号!相比之下,2号快D!

netasa 发表于 2005-8-7 16:03:36 | 显示全部楼层

我觉得1&2速度差唔多,请允许我唔用个“快”字形容。再点样讲我都觉得论坛比起以前嘅慢,至少在我部电脑嘅表现不如以前快!可能人多左挂!

+ ?1 C7 S. s4 y3 v9 d! L

上1号论坛会成日弹个出错框出嚟,极之不稳定! 2号论坛好用D

' v# ]3 B! u! S6 D1 S

3号果个呢试过一下,直觉更加慢!可能係我网唔适合。

guanyu 发表于 2005-8-7 23:28:38 | 显示全部楼层

2号好一点喔

# w5 B3 O, F4 j! j0 F5 S

幻影傳說 发表于 2005-8-8 02:06:20 | 显示全部楼层

對我依家個部老爺機黎講,三個站台都好慢

1 ^1 P& Z/ f' h2 r4 y& h1 G

第1個:慢慢+1/2慢

9 _4 y, @" R" A* {

第2個:慢慢

: d8 Y8 r4 ?: N" Q. d( L& v9 D

第3個:慢慢慢慢慢

Kiver 发表于 2005-8-8 04:10:42 | 显示全部楼层

但我有计划使用三号站的服务器~~~

/ n# z3 a$ `( c$ @0 n. @

点算呢~~~~呵呵~~~

幻影傳說 发表于 2005-8-8 04:25:31 | 显示全部楼层

你唔係講笑卦,計畫打算用三號站台?!

, Q4 \/ l# q) x2 V9 w

既然係咁,又叫我地投票,古怪的做法???

: g* _* Y2 X' [' S. W; K

其實係咪三號站台冇咁貴呢???

Kiver 发表于 2005-8-8 05:03:31 | 显示全部楼层
以下是引用幻影傳說在2005-8-7 20:25:31的发言:
& U; P5 z2 o8 U! o

你唔係講笑卦,計畫打算用三號站台?!

. a, e* F! ?; `$ T) U

既然係咁,又叫我地投票,古怪的做法???

2 P3 u2 _3 e: Y- c! f% U

其實係咪三號站台冇咁貴呢???

* {5 u. \8 E( k% A: R, H* I

什么三号台没有甘贵啊~~~??

幻影傳說 发表于 2005-8-8 09:37:26 | 显示全部楼层
我以為3號台要俾$$$,但比1,2號台平