我教老婆打CS

dda1 发布于2005-7-8 00:24 3329 次浏览 166 位用户参与讨论   [复制分享主题]
AWP 发表于 2005-7-11 07:57:08 | 显示全部楼层
<P>咁又少咗个后起之秀啦~~~</P>
xxxx_4 发表于 2005-7-11 07:58:30 | 显示全部楼层
<P>你揸住支AK哩系后边都算后备噶啦~~</P>
) j- ~% a' W$ X9 [# O1 X: f<P>你有军人既血统啊~~无左你点得啊~</P>
magi 发表于 2005-7-11 07:58:45 | 显示全部楼层
<P>哦呵呵~~~~</P>6 o# |& }) P( M: x( p2 k1 b0 ]: w
AWP 发表于 2005-7-11 08:00:17 | 显示全部楼层
<P>magi,考虑下先啦~~~</P>
8 D! L4 e5 h) n* p5 |$ O8 `& w) c! M<P>少咗你悟成事呀!!</P>
magi 发表于 2005-7-11 08:07:56 | 显示全部楼层
<P>米甘讲拉</P>
3 ?" e1 t, }! Q- S$ w<P>人地会吾好意思噶</P>
xxxx_4 发表于 2005-7-11 08:19:31 | 显示全部楼层
<P>唔好意思就加入咯~~~</P>$ Z$ k% {3 F5 V& _6 N" Q
<P>唔系狙生会训唔着噶~</P>
幻影傳說 发表于 2005-7-11 12:35:24 | 显示全部楼层
<P>magi似乎鐘意玩真槍多d喎~~</P>
4 t& ^) \& x9 @: w0 P<P>係呢~~magi,玩真槍時,你係對天開槍,還是對住個箭靶開槍呀???</P>
liang1982 发表于 2005-7-11 21:19:10 | 显示全部楼层
<P>读大学果阵时,有晚无聊跑去泡网</P>
2 O9 d/ ?9 d* G<P>刚好同一网巴的人在开CS</P>  O: g, \* f2 _! ~
<P>里面有个杀得最鬼猛的,就系一个女的</P>
AWP 发表于 2005-7-12 06:57:27 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>xxxx_4</I>在2005-7-11 0:19:31的发言:</B><BR>
+ [! {# {- C% s# n<P>唔好意思就加入咯~~~</P>
( }# x1 a6 x! g) w* M9 u1 h<P>唔系狙生会训唔着噶~</P></DIV>
% j0 M. G4 g) n8 E2 n$ h  F6 ^<P>4仔,係你训悟着喈呱^_^!!!! A! D8 Y) B& z( ^, f5 a3 [
<P>你都悟好借我过桥啦~~~</P>
AWP 发表于 2005-7-12 06:58:49 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>幻影傳說</I>在2005-7-11 4:35:24的发言:</B><BR>* `, E6 Q$ u1 u5 n; T/ W
<P>magi似乎鐘意玩真槍多d喎~~</P>
- ?' F) b! s. r<P>係呢~~magi,玩真槍時,你係對天開槍,還是對住個箭靶開槍呀???</P></DIV>- M* V) m4 x5 j9 v2 m
<P>冇理由对住个天开枪咁傻呀嘛???</P>
幻影傳說 发表于 2005-7-12 09:25:56 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>AWP</I>在2005-7-11 22:58:49的发言:</B><BR><BR>2 n$ P. F0 q7 Y
<P>冇理由对住个天开枪咁傻呀嘛???</P></DIV>, m3 O6 f" ^* {) x' z9 t, @  I
<P>對天開槍,幾得意架,通常嚇人都係咁做啦</P>
xxxx_4 发表于 2005-7-12 15:44:11 | 显示全部楼层
<P>对天开枪都算正常~~~</P>
+ m) F: X( h/ L1 ~! Q! c<P>至怕就系对住自己人开枪~~</P>