NEWAY CEO價錢

angelzhou 发布于2005-6-29 22:40 2735 次浏览 49 位用户参与讨论   [复制分享主题]
angelzhou 发表于 2005-7-1 01:04:50 | 显示全部楼层
<P>依度有好多廣州人咖~~</P>, }  R# U5 F; _  m; @
<P>你少但心啦~~</P>
/ p$ m3 {0 a# e- p+ }3 q<P>小C第一個會睇住你咖~~~</P>; t/ N& T3 w( m' [
<P>哈哈`!~</P>
magi 发表于 2005-7-1 02:33:34 | 显示全部楼层
甘就快D稳人组织去拉~~~
诗诗啊! 发表于 2005-7-1 03:34:00 | 显示全部楼层
是吾是芳村果间来噶?
nuffy1984 发表于 2005-7-1 03:39:05 | 显示全部楼层
<P>梗系唔系拉</P>9 X. M* E5 ~; E1 P. W, w& j
<P>楼上有无睇帖?</P>
小稀 发表于 2005-7-1 03:40:25 | 显示全部楼层
<P>芳村..................</P>
. U$ ]9 \; d+ N' X* m<P>得两间垃圾咋啵</P>
nuffy1984 发表于 2005-7-1 03:43:01 | 显示全部楼层
<P>芳村系有间NEWWAY</P>$ u; f( t/ C7 x7 Y0 v7 u6 y8 N
<P>不过好似系流噶……</P>
小稀 发表于 2005-7-1 03:43:37 | 显示全部楼层
你讲芳村边度先????????
nuffy1984 发表于 2005-7-1 03:44:55 | 显示全部楼层
<P>工人文化宫个度咯</P>
, u" p# b" ?( L( n* b7 a<P>我净系知道个度有咋</P>
诗诗啊! 发表于 2005-7-1 03:46:34 | 显示全部楼层
<P>之前就是经过下咋,因为都是D FAN介绍过,</P>
4 a- H$ b+ u1 j- m0 ]<P>不过有个超级的大厅,几靓下,一个钟都是</P>
7 N4 f5 i5 G; m( e( A<P>400蚊左右,几抵</P>
nuffy1984 发表于 2005-7-1 03:48:05 | 显示全部楼层
<P>里面有噤HIGH 卡架?</P>
' q/ M+ ^1 J4 G8 o& N<P>未入过去真系唔知</P>
诗诗啊! 发表于 2005-7-1 03:49:06 | 显示全部楼层
<P>甘有无人知道珠海间加洲红系边吖?</P>
2 ]2 N, {% @# j
诗诗啊! 发表于 2005-7-1 03:50:39 | 显示全部楼层
<P>应该都有翻甘HIGH 卡D人先介绍去啦!</P>