NEWAY CEO價錢

angelzhou 发布于2005-6-29 22:40 2728 次浏览 49 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>

NEWAY CEO價錢

NEWAY CEO價錢
<BR></P>: @, u# r& a0 Z! [4 I
<P>其實中午去系好抵玩咖~~~</P>  _! h& w  [9 Y# ?$ a
<P>25蚊一個人~有得飲有得食又有得唱~~~</P>
# V+ ]' j( f' W2 f' ?( U! {

已有(49)人评论

AWP 发表于 2005-6-29 22:43:24 | 显示全部楼层
<P>边度嚟家???</P>
, y. P0 o! D& w7 S<P>未去过喔!!!</P>
angelzhou 发表于 2005-6-29 22:46:09 | 显示全部楼层
<P>系新光城市廣場三樓~~康王中路</P>
: V6 b' N6 x. K5 \6 ^0 t<P>外婆橋(5樓)樓下~~3樓</P>% C% f, s! x/ P' M5 ^
<P>陳家祠地鐵部C出口</P>) ^/ M: P9 Z2 o% @; D
AWP 发表于 2005-6-29 22:55:33 | 显示全部楼层
<P>哇~~</P>
3 A' ^- ?. _) O6 a" ^( D<P>狮子哥,你讲得好复杂下喔!!!</P>
angelzhou 发表于 2005-6-29 22:57:25 | 显示全部楼层
<P>廣州市荔灣區康王中路600號新光城市廣場第一期3全層</P>; W$ r; Q2 A7 F- _. x/ w
<P>噤樣明無?</P>
AWP 发表于 2005-6-29 23:00:45 | 显示全部楼层
<P>简直就清晰啦~~~</P>
+ Z0 E( E9 e3 \, l1 O<P>之前讲得咁复杂!!!</P>
angelzhou 发表于 2005-6-29 23:16:03 | 显示全部楼层
<P>呵呵~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`</P>
/ P! J* d) l, b<P>幾時組織去啊~~~~~</P>
AWP 发表于 2005-6-29 23:27:25 | 显示全部楼层
<P>悟知喔~~~</P>
* m/ Z; S5 ~9 {+ U3 a3 U<P>睇下今晚D人噶意见先啦!!!</P>
nuffy1984 发表于 2005-6-29 23:37:41 | 显示全部楼层
<P>得闲噶话一定去及及……</P>
猎人J 发表于 2005-6-29 23:59:13 | 显示全部楼层
咁远噶。。。
angelzhou 发表于 2005-6-30 00:02:18 | 显示全部楼层
<P>對於我黎講好近咋~~~</P>, ]0 P+ [+ N$ r5 f; Z
<P>哈哈`!~</P>
AWP 发表于 2005-6-30 00:04:28 | 显示全部楼层
<P>咁你实成日帮衬啦~~~</P>
12345下一页