芳村好大火啊~~~

angelzhou 发布于2005-6-18 03:18 2881 次浏览 78 位用户参与讨论   [复制分享主题]
binz007 发表于 2005-6-19 10:40:09 | 显示全部楼层
死咯~~甘犀利哗~~无人有事就好拉.
天下无双 发表于 2005-6-19 12:11:19 | 显示全部楼层
<P>好彩........</P>
/ e, _# G( @  I5 K  O! \# M<P>I'M in 佛山,.......</P>. ~; Y5 n' z9 ~' T2 Y0 s# x
<P>5关我事,,闪开.....</P>
IVANXWL 发表于 2005-6-20 07:41:37 | 显示全部楼层
唔系挂,禁都得,好闷姐~!
nuffy1984 发表于 2005-6-20 11:56:50 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>xxxx_4</I>在2005-6-18 15:14:07的发言:</B><BR>9 j8 D; K/ @* a- `. \
<P>既然唔系真既兄弟~~</P>
) _/ a4 r. C8 K! L; C<P>甘就唔系真既K750啦~~</P><BR></DIV>, u& d; G8 ^; v& a
<P>错啦,系用k750嘎兄弟机k7</P>
angelzhou 发表于 2005-6-21 03:11:25 | 显示全部楼层
<P>哈哈~~甘都得啊???</P>; X; _! E$ v+ ?$ U$ l% G0 t
<P>好強哇~~</P>
天下无双 发表于 2005-6-21 03:55:39 | 显示全部楼层
<P>点解火灾.......</P>8 S# ]* E3 z4 r
<P>讲下讲下会边左.....................买野咖......</P>
angelzhou 发表于 2005-6-21 04:14:09 | 显示全部楼层
<P>果度好似話系農藥倉黎咖~~~~</P>" ?, k' n# }# S5 S3 D/ V' {+ e
<P>好大陣味咖~~~</P>% Q- _# ]  P' t2 C3 `) F1 H
<P>消防員唔敢救火啊~~~驚D農藥流入珠江啊~~~</P>
( M# s' b- s# R' |' ]0 ~" b<P>聽講救火時D農藥流到邊燒到邊啊....</P>
4 X7 O$ r  Q6 c+ |& B) a" \<P>依家先發覺D農藥甘好燒咖</P>
nuffy1984 发表于 2005-6-22 11:48:56 | 显示全部楼层
画张地图出离大概咩位置啊?
小稀 发表于 2005-6-22 17:34:49 | 显示全部楼层
<P>应该喺区府嗰边噶~~~~~~~~~~</P>
猎人J 发表于 2005-6-22 19:11:07 | 显示全部楼层
农药???咁烧的噶咩?
小稀 发表于 2005-6-22 19:27:07 | 显示全部楼层
<P>烧D咩???????</P>
+ [0 |3 ?& k% B/ e  a) m+ L% a<P>咩意思啊???</P>
nuffy1984 发表于 2005-6-22 21:27:58 | 显示全部楼层
<P>烧农药</P>