夜妈妈发贴全因一嗰理由!

179079520 发布于2005-6-10 10:10 1633 次浏览 45 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>无聊冇嘢做!</P>
$ {" ]' Z- x( U4 ~; X0 I! s; t$ R<P>讲笑啫,不过我喺咁嘎时间先得闲发张贴上黎!我有嗰问题想问吓大家,唔知道大家有冇留意星期一明珠台播映嘎《神探阿蒙》?有嘎话有冇人录底咗,如果有嘎通知声,并发BT分享吓,之前一直唔得闲搞到冇时间睇,如果冇睇过嘎人介绍你去睇,嗰人感觉几好睇!</P>

相关帖子

已有(45)人评论

猎人J 发表于 2005-6-10 10:53:56 | 显示全部楼层
<P>你来错论坛...........你应该去BTCHINA....</P>
& X& ^' A8 Y% g: }! ?<P>果度有你要揾嘎野!</P>
nuffy1984 发表于 2005-6-10 11:06:08 | 显示全部楼层
未睇过……唔知乜
gigi 发表于 2005-6-10 11:06:18 | 显示全部楼层
<A><a href=\'ex_sm_dispcompare.asp?sid=36\' target="_blank" >上市资讯</a></div><div><a href=\'ex_sm_exchange.asp?sid=36\' target="_blank" >进行交易</a></div>','',15)" href="http://www.dreamxt.com/BBS/ex_sm_dispcompare.asp?sid=36"><FONT color=#ff0000>動畫日記</FONT></A>?果度有你要揾嘎野
风致 发表于 2005-6-10 23:01:09 | 显示全部楼层
<P>唔知啊唔知啊!!!!!!!!!!!!!!!</P>7 u  B9 V6 U% m. `. ?* ~, L7 w
<P>无电视.</P>
Kiver 发表于 2005-6-11 07:17:16 | 显示全部楼层
我都吾知,上学期间电视与我无关
nuffy1984 发表于 2005-6-12 05:23:22 | 显示全部楼层
就算睇都好少去睇英文台嘎动画……
angelzhou 发表于 2005-6-14 07:34:51 | 显示全部楼层
唔系動畫黎咖~~系連續劇黎咖~~都幾好睇咖
全職獵人 发表于 2005-6-14 08:29:22 | 显示全部楼层
唔體 明主~~~~~
nuffy1984 发表于 2005-6-14 10:55:33 | 显示全部楼层
<P>哦</P>9 E5 ?/ {9 a3 Q) F. Z" @' ?3 ~: R
<P>噤黄金时段我宁愿睇翡翠……</P>
LIBOEN 发表于 2005-6-14 11:03:05 | 显示全部楼层
<P>翡翠,明主都睇</P>
3 k1 i* D+ z8 ?7 l% F  t<P>就吾睇亚视</P>
全職獵人 发表于 2005-6-14 14:16:11 | 显示全部楼层
<P>唔睇亞視伱走寶啊。。。。</P>/ x' G  O' P1 ?' c" B, x( f5 d
<P>女人天下 好看</P>
1234下一页